Værkstedsportal indstillet til E-handelsprisen

Autobutler.dk indstillet til ehandelspris christian legeneAutobutler.dk indstillet til E-handelsprisen 2012

Værkstedsportalen autobutler.dk er nomineret i Top 3 i to kategorier, når E-handelsprisen 2012 uddeles den 24. maj.

Værkstedsportalen autobutler.dk er med i kampen om E-handelsprisen 2012. Og selskabet er nomineret i to ud af ni priskategorier. Det vækker stolthed hos hos det unge team, der efter knap to års virke har formidlet 80.000 tilbud fra danske autoværksteder til danske bilister.

“Vi ser det som et kæmpestort skulderklap, at vi er kommet med i Top 3 i to af de ni kategorier. Vi synes selvfølgelig selv, vi gør det godt, men alene den anerkendelse, der ligger i at komme så højt op på listen, er vi meget stolte af, og det betyder meget, at forbrugerne mindes om vores kamp for gennemsigtighed i værkstedsbranchen,” siger adm. direktør og partner Christian Legêne.

AutoButler.dk fik for nylig kapital fra tre investorer til en international satsning og nu er man altså også nomineret til ehandelsprisen, hvor man blander sig i kapløbet i kategorien B2C, altså Business to Customer og i kategorien Start-up, altså iværksætteri.

Det er et indstillingsudvalg bestående af 65 eksperter inden for e-handel, der har sammensat Top 3-grupperne. Udvalgets opgave er at indstille de virksomheder til E-handelsprisen, som de synes gør det godt på nettet.

E-handelsprisen blev første gang uddelt i 2000 på IT Brancheforeningens initiativ, og siden 2006 har det været FDIH, der står bag prisen, der sætter fokus på succeserne inden for dansk e-handel, og hædrer dem, der viser vejen og gør det bedst.