Bentley laver specialmodel

For at ære Dronning Elisabeth IIs 60 års jubilæum som regent, har Bentley lavet en specialudgave af deres Bentley Mulsanne.

Man skulle tro det var vanskeligt at hælde mere luksus og overflod i en Bentley Mulsanne, men fabrikken har været på jagt efter udsøgte materialer og hældt mere i overflødighedshornet.

Den nye model med navnet Bentley Mulsanne Diamond Jubilee Edition er skabt af Bentley’s Mulliner division, som også lavede en særlig udgave til 50-års jubilæet. Denne gang er produktionen holdt på beskedne 60 eksemplarer og der bliver ikke lavet flere.

Som alle andre Bentley modeller er der tale om håndværk fra A til Z. Blandt de særlige finesser som skiller jubilæumsmodellerne fra de øvrige er de guldbroderede nakkestøtter og picnic-bord med motiv af dronningens karet i guld.

Udvendigt skiller modellerne sig ud fra mængden ved en særlig farvekombinationer som benytter toner af rød, hvid og blå – samme farver som benyttes i Englands flag.

Køremæssigt vil der ikke blive gået på kompromis for motoren er den samme V8 med 512 hestekræfter som i de normale modeller. Topfarten er 296 km/t, hvis man skulle få brug for det.