Autoforhandler – Esbjerg

Er du på udkig efter din drømmebil, eller skal din bil på værksted? Så læs videre her, og få indsigt i nogle af de seks bedste bilforhandlere i Esbjerg og omegn. Her finder du et bredt udvalg af bilmærker, fordele samt spændende historier om de forskellige bilforhandleres oprindelse.

Bilhuset Esbjerg A/S

http://www.bilhuset-esbjerg.dk

Forhandler af Citroën og Opel

Hos bilforhandler Bilhuset Esbjerg A/S er tilliden i centrum, og personalet er derfor uddannet, så de giver den bedst mulige vejledning til dig. Bilhuset Esbjerg A/S har forhandlet biler siden 1956 og har været autoriseret forhandler af Citroën og Opel i mange år. Bilhuset Esbjerg A/S er også et autoriseret værksted, hvor de kan give service på din bil. De har et udvalg af både nye biler og lettere brugte biler, hvor standen stadig er i top.

Spændende kampagner

Bilhuset Esbjerg A/S har altid en masse kampagner kørende med nye, spændende modeller inden for Citroën og Opel. Gennem de forskellige kampagner kan du finde det tilbud, der passer til dine behov.

Åbningstider

Åbningstiderne er hverdag kl. 09.00-17.00 og søndag kl. 13.00-16.00.

Bakke Auto A/S

http://www.bakkeauto.dk

Esbjergs ældste autoriserede bilforhandler

Bakke Auto A/S er en autoforhandler i Esbjerg, der med indehaverne Jørgen Kissow Schmidt og Peter Schmidt er familieejet. Bilforhandleren er Esbjergs ældste autoriserede bilforhandler. Bakke Auto A/S har 20 medarbejdere, der står klar til at vejlede dig. De forhandler og servicerer biler fra Honda, Mazda, Suzuki og Chevrolet. Derudover sælger Bakke Auto A/S også nyere, brugte biler.

Honda-specialister

Hvis du køber en ny bil hos Bakke Auto A/S, så hjælper de dig med at beregne dine årlige udgifter til bilen, så du har et sikkert overblik over økonomien. Bakke Auto A/S er en bilforhandler, der har nogle af de bedst uddannede Honda-specialister på deres værksted. Hos Bakke Auto A/S sikrer de en god forståelse for dine behov og er imødekommende, omend du kontakter dem på telefonen, på værkstedet eller i butikken.

Åbningstider

Åbningstiderne for bilforhandler Bakke Auto A/S er mandag til fredag kl. 09.00-17.00 og søndag kl. 13.00-16.00.

Vestjysk Bilhus A/S

http://www.vestjyskbilhus.dk

Forhandler nyere, brugte kvalitetsbiler

Vestjysk Bilhus A/S har over 20 års erfaring i salg af lettere brugte biler. Bilforhandleren har især mange års erfaring med Mercedes-Benz. Vestjysk Bilhus A/S’ mission er at levere lettere brugte kvalitetsbiler, der er fuldt serviceret og har en skadesfri historik. Har Vestjysk Bilhus A/S ikke din drømmebil, så skaffer de gerne bilen hjem på bestilling. Hvis du har anskaffet dig en bil fra udlandet, er Vestjysk Bilhus A/S blevet udvalgt af SKAT til at beregne og sætte afgiften på din nye bil.

”Altid spændende biler”

Derudover er de godkendte nummerpladeoperatører, og du kan derfor få din bil med plade på samme dag som dit køb. Vestjysk Bilhus A/S har et slogan, der lyder ”altid spændende biler”. De går derfor meget op i bilernes alsidighed og kvalitet. Bilforhandleren støtter børnecancerfonden ved at køre ture med kræftsyge børn og deres familier på Jyllands- og Sjællandsringen hvert år. Hos Vestjysk Bilhus A/S er du også sikret høj kvalitet, da de er medlem af Autobranchen Danmark, hvor der skal opfyldes 34 kvalitetsnormer.

Åbningstider

Åbningstiderne er hverdage kl. 09.00-17.00 og søndag kl. 13.00 til 16.00.

Bent Pedersen A/S

http://www.bent-pedersen.dk

Flere afdelinger i Esbjerg

Bent Pedersen A/S er en familievirksomhed, der startede i 1967 i Varde. Siden hen har virksomheden fået lokaler og værksted i både Varde, Sønderborg og Esbjerg, hvor Sønderborg og Esbjerg hovedsageligt står for bilsalget og Varde for serviceværkstedet. Bilforhandleren er både autoriseret forhandler og autoriseret værksted. Bent Pedersen A/S har en bred vifte af bilmærker. I de to afdelinger i Esbjerg sælges bilmærkerne Mercedes-Benz, Fiat, Smart, Alfa Romeo, Mitsubishi, Renault og Dacia.

Billån med udvidet garantiforsikring

Hos bilforhandler Bent Pedersen A/S kan du også købe brugte biler eller få din brugte bil solgt. Hvis du sælger din brugte bil, sørger Bent Pedersen A/S for, at de brugte biler kommer i ny stand. Derudover kan bilforhandleren giver dig billån med en udvidet garantiforsikring. Medarbejderne står altid klar til at guide dig om modeller og økonomi.

Åbningstider

Åbningstiderne er hverdage kl. 09.00-17.30 og søndag kl. 11.00-16.00.

Auto-Thyme

http://auto-thyme.dk

Sælger og køber alle bilmærker

Bilforhandler Auto-Thyme blev grundlagt i 1978 og drives i dag af Erik Thyme. Bilforhandleren består ud over Erik Thyme af tre mekanikere og en klargøringsmand. Auto-Thyme sælger og køber brugte biler af alle bilmærker, hvor bilerne er klargjorte og servicerede på værkstedet.

All-round værksted

Auto-Thyme er en autoforhandler i Esbjerg, der laver service og eftersyn, ligegyldigt hvilket bilmærke din bil er. Hos bilforhandleren er de et såkaldt all-round værksted, der kan servicere og reparere din bil på alle ledder og kanter. De står altid klar til en uformel snak om køb og salg af din bil, og de er parate til at vejlede dig om en eventuel reparation. Kundeloyaliteten vægtes derfor højt, og de bestræber sig på at give dig den bedste kundeoplevelse.

Åbningstider

Åbningstiderne er mandag til torsdag kl. 08.00-16.00 og fredag kl. 08.00-15.00. I weekenden er der lukket.

Bjarne Nielsen A/S

http://www.bn.dk

Forhandler af Renault, Dacia og Volvo i Esbjerg

Bilforhandler Bjarne Nielsen A/S har eksisteret siden 1988 og har i dag bilhuse i 13 byer over hele Danmark. I Esbjerg har Bjarne Nielsen A/S to forretninger, hvor den ene er en Ford Store og den anden forhandler af Renault, Dacia og Volvo. Virksomheden er bygget op om tre kerneværdier, der skinner igennem i alle deres forretninger. Kerneværdierne er kvalitet, respekt og ærlighed. Bjarne Nielsen A/S tror på langvarige relationer og går derfor meget op i gode kundeoplevelser.

Efteruddannet personale

Bjarne Nielsen A/S er, som de selv siger, ikke det billigste værksted på markedet, men dermed heller ikke sagt, at de er det dyreste. Kvalitet koster til tider lidt ekstra penge, og det er derfor velfunderet, at de ikke er de billigste på markedet, da personalet løbende bliver efteruddannet og har adgang til det nyeste specialværktøj på markedet. Bjarne Nielsen A/S kommer altid med et tilbud og fornuftig rådgivning, inden de slutter salget med dig.

Åbningstider

Åbningstiderne er mandag til fredag kl. 09.00-17.00 og søndag kl. 11.00-16.00.