Autoforhandler – Aalborg

Aalborg er en by i rivende udvikling med mange muligheder på hylderne. Det samme kan siges om bilforhandlerne i Aalborg, men hvilken af dem er bedst? For at guide dig til at finde den bilforhandler, der opfylder dine behov, er her opstillet seks af nogle af de bedste bilforhandlere i Aalborg og omegn. Læs videre, og find den bedste bilforhandler i Aalborg.

N.O Jensen A/S

https://www.no-jensen.dk

Autoriseret forhandler med 75 års erfaring

Autoforhandler Aalborg N.O Jensen A/S er et autoriseret værksted og forhandler af tre forskellige bilmærker: Mazda, Hyundai og Suzuki. Og så har de 75 års erfaring på bagen. Personalet står klar til at give dig et tilbud på din brugte bil, så økonomien kan gå op i en højere enhed, når du skal skifte bil. N.O Jensen A/S hjælper dig i alle dele af processen lige fra rådgivning til selve købet. Du får her rådgivning inden for både finansiering, biløkonomi, leasing, forsikringer, serviceaftale og meget mere.

Certificerede medarbejdere

N.O Jensen A/S er en bilforhandler, der sælger både nye og brugte biler, og de har altid noget på lager, så det er noget til enhver smag. Bilforhandler N.O Jensen A/S’ motto er ”hos os er kunden i centrum”. Du kan derfor altid komme forbi og få en gratis prøvetur i din drømmebil samt få en uforpligtende snak med personalet. N.O Jensens medarbejdere har en bred viden om fejlsøgning inden for teknik, og de holder sig løbende opdaterede, så de altid står klar med den nyeste viden.

Åbningstider

N.O Jensen A/S har åbent mandag kl. 09.00-19.00. Tirsdag til fredag kl. 09.00-17.30. Weekend 12.00-16.00.

Uggerhøj

http://www.uggerhoej.dk

En af de største bilforhandlere

Uggerhøj har historie 60 år tilbage, hvor stifteren af virksomheden Knud Uggerhøj har drevet virksomheden frem til sin bortgang i 2003. Siden da har sønnen Sten Uggerhøj overtaget foretagendet. I dag er Uggerhøj Biler en af de største bilforhandlere i Danmark med butikker i en stor del af Jylland, herunder Frederikshavn, Aarhus og Aalborg. Autoforhandleren i Aalborg er autoriseret forhandler og serviceværksted for Kia og Opel.

Specialuddannet personale

I Aalborg har bilforhandleren en bred vifte af passionerede medarbejdere, der står klar til at vejlede dig. Kerneværdierne i alle Uggerhøjs butikker er ærlighed, ansvarlighed, åbenhed, flid og kunden i fokus. Personalet er specialuddannet, så de er klar til at servicere dig bedst muligt. Uggerhøj i Aalborg forhandler både nye og brugte biler til gode priser.

Åbningstider

Uggerhøj Biler i Aalborg har åbent mandag til fredag kl. 09.00-17.30 og søndag kl. 12.00-16.00.

Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S

https://www.autohus.dk

Autoriseret forhandler af tre bilmærker

Pedersen & Nielsen startede i 1964 i Randers med Tage Pedersen og Tage Nielsen i spidsen. Siden har forretningen udvidet sig til flere byer i Jylland og blev i 1997 etableret i Aalborg. Forretningen i Aalborg er autoriseret værksted og forhandler af Volvo, Renault og Dacia. Her finder du både pladeværksted, reservedele, værksted og klargøring.

50 medarbejder står klar til at hjælpe

Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S er en bilforhandler, hvor de bedste transportløsninger for kunderne vægtes højt. Derudover vil de sikre gode arbejdspladser, og personalet bliver derfor løbende udviklet. Afdelingen i Aalborg har 50 medarbejdere, og de har derfor rig mulighed for at hjælpe og rådgive dig, omend det handler om salg af din brugte bil eller køb af en ny.

Åbningstider

Bilforhandleren Pedersen & Nielsen Automobilforretning A/S har åbent hverdage kl. 09.00-17.30 og weekender kl. 11.00-16.00.

Auto-Centralen Aalborg A/S

https://autocentralen.dk

Bredt udvalg af Nissan-modeller

Hos Auto-Centralen Aalborg A/S finder du et bredt udvalg af Nissan-modeller. Udstillingslokalerne er mere en 400 kvadratmeter og er i moderne omgivelser. Hos bilforhandleren får du en god byttepris for din gamle bil, når du køber en bil hos dem, og har du en bil, de står og mangler, laver de gerne en ren handel.

Mulighed for at blive You+Nissan

Auto-Centralen Aalborg A/S er en bilforhandler med gode fordele for dig. Som Nissan-kunde kan du nemlig opnå en række fordele ved at tilmelde dig You+Nissan. Som You+Nissan kan du blandt andet få gratis lånebil, når din egen er til service. Som kunde hos Auto-Centralen Aalborg A/S får du Nissan vejhjælp 24 timer i døgnet og et gratis sundhedstjek på din Nissan. Derudover kan de toptrænede teknikere garantere, at du får mest for pengene ved at matche priser med andre bilforhandlere.

Åbningstider

Åbningstiderne for Auto-Centralen Aalborg A/S er mandag til fredag kl. 09.00-17.30. Lørdag kl. 10.00-16.00 og søndag kl. 11.00-16.00.

SDKbiler

http://www.sdkbiler.dk

Autoriseret Toyota-forhandler siden 1968

SDKbiler er en autoforhandler i Aalborg med oprindelse tilbage i 1930. Helt tilbage i 1968 blev SDKbiler autoriseret Toyota-forhandler, og i 1983 blev lokalerne udvidet til den adresse, virksomheden har i dag med mere moderne og større lokaler. SDKbiler er en stolt forhandler af Toyota, hvor du både kan købe nye og brugte biler.

Miljøet vægtes højt

Bilforhandler SDKbiler er en autoforhandler, der går højt op i miljøet og derfor vil foretage forbedringer på miljøområdet. Hvis du også vægter miljøet højt, har du hos SDKbiler mulighed for at købe en Toyota Hybrid-bil, der er mere skånsom for miljøet. Derudover går SDKbiler højt op i gode kundeoplevelser, og de står altid parate til at vejlede dig til salget af din gamle bil eller købet af en ny.

Åbningstider

Åbningstiderne er hverdage kl. 09.00-17.30 og søndag kl. 11.00-16.00.

Bøgsted A/S

http://boegsted-as.dk

Rødder tilbage til 1948

Bøgsted A/S har rødder tilbage fra 1948, hvor Morten Bøgsted startede med at drive autoværkstedet. Siden hen har Bøgsted A/S vokset sig større og har nu flere ansatte og bilmærker. Bøgsted A/S er forhandlere af Fiat og Mitsubishi og er servicepartnere til Mitsubishi, Fiat, Chevrolet og Alfa Romeo.

Nye og brugte biler i topkvalitet

Bøgsted A/S går højt op i god behandling og høj troværdighed. Derudover kan de give dig et godt tilbud på din brugte bil. Du kan også købe brugte biler hos Bøgsted A/S, der alle er helt klargjorte. Samme topkvalitet gælder for de nye biler, hvor du er sikret god rådgivning hos de specialiserede medarbejdere.

Åbningstider

Autoforhandler Bøgsted A/S har åbent hverdage kl. 09.00-17.30 og søndag kl. 12.00-16.00.