Autoværksteder – København

Bor du i hovedstadsområdet og er på udkig efter, hvilken vej du skal rulle bilen afsted, når den skal til tjek? Få her en guide over autoværksteder og kompetencer.

De fleste bilejere kender det. Pludselig begynder det at rumstere fra et sted, hvor det ikke skal, og inden længe har den stille skrumlen udviklet sig til noget, der lyder alt andet end beroligende. Og det er skidt – for bilens kabine skal helst være et sted, der giver chaufføren følelsen af ro, komfort og ikke mindst sikkerhed.

Til gengæld kan det være en jungle at finde rundt i de mange autoforhandlere. Ikke blot, når det kommer til, hvad der er bilforhandlere, og hvad der er værksteder. Men lige så vel hvor man skal køre hen for at få den rigtige service – der passer til det enkelte behov.

Især i København og hovedstadsområdet, hvor mulighederne er mange.

Du finder nemlig både mekanikere knyttet til forskellige bilmærker, billige mekanikere og en lang række andre værksteder. Ja, sågar autoværksteder med lørdagsåbent i København.

Således er der rig muglighed for at få bilen på værksted i København. Det vrimler med autoværksteder, og det handler blot om at vide, hvor man skal trille hen – og hvornår.

Nedenfor følger en bilmærke-sorteret guide til, hvor du kan finde autoværksteder i København, hos hvilke bilforhandlere og hvilke værksteder der byder på hvilke muligheder.

Peugeot

Hos Peugeots værksteder i København er det franske bilhus’ udbud af værksteder stort.

Således kan du finde værksteder specialiseret i Peugeot, hvad enten du befinder dig tættest på Amager, i Nordvest eller i Ballerup. Hos Henrik Wessel ligger værkstederne netop på Amager, Østerbro og i Lyngby. Her er man autoriseret inden for Peugeot og tilbyder både service og reparation på skadescentre.

Ligeledes finder man Peugeot-værksteder i Ballerup ved Autohuset Egelund og Peugeot Specialværksted, som er et mindre, lokalt værksted, der har været i familiearv igennem flere generationer.

På den måde kan din bil både trilles til reparation eller almindeligt autotjek hos større og minder værksteder, alt efter hvad man som kunde har bedst erfaring med.

Skoda

Skodas værksteder i København findes henholdsvis i København N, på Amager og i Gladsaxe. Hos førstnævnte kan du kigge forbi indtil 16.00 mandag-torsdag, men værkstedet lukker en halv time tidligere om fredagen, mens autoværkstedet på Amager holder åbent indtil halv 17.30 alle hverdage og 16.00 om søndagen. Lørdag er der lukket. Det samme gør sig gældende i Gladsaxe.

Fælles for Skodas autoværksteder er det, at de slår et slag for dialogen med kunden – gennem individuelle servicerådgivere. Noget de tilbyder gratis.

Som autoriserede værksteder er det for Skodas værksteder i København vigtigt, at de lever op til det stempel. Det betyder, at der løbende kvalitetstjekkes på alle Skoda-biler, der kommer forbi værkstedet, hvilket både er til kundens fordel og også med til at øge brugtvognsværdien.

Ford

Også hos Ford er der mulighed for at finde vej til autoværksteder i København, uanset hvilken vej man drejer rattet.

Hos Autoværkstedet Skorstemsgaard markedsfører de sig med det, de kalder for tyske værkstedpriser, hvilket må være et udsagn om tysk kvalitet og grundighed. Her får du en lånebil, mens din egen er på værksted, og her er der altid garanteret betjening inden for 15 minutter – også ved akutte problemer.

Fords værksteder i København tæller også Andersen Biler, der ligger i både Gladsaxe og Ballerup, hvor der er åbent alle hverdage fra 07.00-17.00.

Volkswagen

Mellem Bispebjerg i nordvestkvarteret og Fælledparken ligger ét af Volkswagens autoværksteder i København.

Du har blandt andet mulighed for at bestille tid til reparation og serviceeftersyn online. Derudover også ved hjælp af app’en ’MinVolkswagen’.

Udover at tilbyde åbent hus-arrangementer og servicegoder såsom prøveture i nye modeller, er deres værksted autoriseret, hvilket betyder, der tillige er indgående kendskab til bilernes avancerede computersystemer, der er i direkte forbindelse til fabrikkerne i Tyskland. Det betyder, værkstederne er i stand til at stille lynhurtige og præcise diagnoser, når din bil begynder at brokke sig.

Desuden har Volkswagen et værksted i Glostrup, der har åbent til 16.00 alle hverdage, mens Byens Bedste Bilservice holder til på Nørrebro og også er certificerede inden for Volkswagen.

Fiat

Selv de mindste biler skal ses efter i sømmene, og mens Fiat måske ikke er det største bilmærke eller råder over de største kareter, kan du nemt finde et autoværksted til din Fiat i København.

Kig forbi Byens Bedste Biler, Skorstensgaard eller Manniche, Autonorden og Andersen og Martini. Sidstnævnte tre er autoriserede Fait-værksteder i København, der er certificerede til serviceeftersyn, reparationer og skadesbehandling på netop Fiat-køretøjer.

Andersen og Martini har for nylig åbnet en i Gladsaxe, hvor de ikke blot servicerer ud i værkstedpleje, men lige så vel forhandler KIA og Fiat. Værkstedet er åbent 7.20-16.30 alle hverdage, mens åbningstiderne for salg og autoreservedele kan findes på Gladsaxe-afdelingens hjemmeside.

BMW

Store motorer, store tyske biler og stor omhyggelighed udi bilpleje. Sådan er parolen, hvis man kigger på BMW-værkstederne i Københavns profiler.

Hos både NJ Automobiler og Jan Nygaard i Kastrup finder du BMW-værksteder i København, der slår et stort slag for serviceeftersynet.

Hos NJ Automobiler tilbyder de 40% rabat i forhold til normalprisen på serviceeftersyn af BMW’er – hvilket du kan gøre brug af indtil 15.30 mandag-torsdag.

De bruger kun originale BMW-reservedele og udfører reparationer efter fabrikkens forskrifter. Således er der tale om en vaskeægte BMW-institution, der ikke går på kompromis med mærkets integritet.

Jan Nygaard specialiserer sig i innovativt program- og diagnoseudstyr, der gør dem til detaljeorienterede eksperter inden for især reparationsfeltet. Serviceafdelingen har åbnet indtil 17.30 alle hverdage.

Citroen

Citroen har to autoværksteder i København. Den ene, P. Christensen, i København Ø og den anden, Bilhuset Elmer, i Kastrup.

Christensen, der også er en regulær bilforhandler, tilbyder op til fem års serviceaftale ved køb af biler, der dækker løbende udskiftninger af dele og gængse reparationer. Derudover kommer mulighed for udvidende tilkøb såsom lånebilsaftale og skift af sommer- og vinterdæk.

Der lukket lørdag og søndag, men ellers er værkstedet åbent alle hverdage indtil 17.30.

Bilhuset Elmer på Amager er et af tre bilhuse, hvor Amager-afdelingen råder over bilrådgivere i huset, der, udover Citroen, kan guide dig ud i mærkerne Mazda og Suzuki.

Mazda og Suzuki

Inden for bilverdenen er det langt fra ’Made in China’-tendensen, der gør sig gældende. De japanske bilmærker tegner sig nemlig for en god del af markedet.

Er du ejer af en Mazda eller Suzuki, som skal et smut forbi autoværkstedet i København, er du heldig. For Mazda- og Suzuki-værkstederne i København er vældig kvalificerede.

Som tidligere nævnt er Bilhuset Elmer et kvalificeret bud og en bilforhandler og reparatør, der er certificeret inden for netop disse to bilmærker.

Alternativt er Byens Bedste Bilservice eller Daugaard Biler en mulighed. Daugaard Biler gør en dyd ud af at indrette sig efter kundernes behov – og kontakter blandt andet kunden ved uforudsete komplikationer eller forbedringsmuligheder under reparationen.

Daugaard Biler, der har hjemme i København N, har åbent indtil 16.30 mandag-torsdag og en halv time kortere om fredagen.

Også for bilejere, der leder efter Opel-værksteder i København, er det Byens Bedste Bilservice eller Daugaard Biler, man skal kigge forbi hos.

Mercedes

Mercedes-værkstedet i København holder til på Snorresgade i København S.

Med deres ’Mercedes-Benz Service 24h’-koncept står de klar til af hjælpe dig på alle tidspunkter af døgnet, såfremt din bil skulle kræve det – også på et ubelejligt tidspunkt, og hvis du befinder dig ude i Europa.

I forbindelse med døgnkonceptet er der en hotline, man kan tage kontakt på – for akut vejledning eller vej til det nærmeste Mercedes-autoværksted.

Renault

Nogle værksteder går igen på listen, og det er også tilfældet, hvis det er et certificeret Renault-værksted i København, du er på udkig efter.

Igen er det Byens Bedste Biler, Skorstensgaard og Autohuset Vestergaard der tegner sig for den certificerede service.

Derudover er Renault-værksteder i Glostrup en mulighed.

Her finder du teknikere og mekanikere, der er specialiseret inden for Renault og derfor har den nyeste knowhow og de skarpeste kvalifikationer til at se din Renault efter i sømmene. Styr på modellerne, kendeskab til det nyeste udstyr og på jagt efter tilfredse kunder.

Volvo

Voldsom Volvo og voldsomt kvalificeret service. Volvo-værkstederne i København mangler ikke.

Dog skal man til Sydbyens Auto tæt på Tulstrup eller Nelleman, hvis ikke Jacobsen Biler eller Autohuset Vestergaard – fra tidligere i indlægget – frister.

Sydbyens Auto er en del CAD af og Ankenævn for biler. Der er således tale om et professionelt værksted trods dets mindre størrelse. Men lidt har også ret.

Med service inden for alle Volvo-modeller og årgange er der nemlig tale om et kompetent værksted, der varetager alle almindelige former for vedligehold og reparationer.

Udover 7-30-15.30-åbningstider i hverdagene tropper de også op i weekenden efter aftale. Dermed er Sydbyens Auto et af de eneste autoværksteder med lørdagsåbent i København.

Nelleman er derimod det større, certificerede Volvo-autoværksted, der udover øjeblikkelig hjælp udbyder moderne løsninger. Eksempelvis smartphone-app’en ’Volvo On Call’, der giver mulighed for at betjene bilen på afstand og hjælper kunden undervejs i køreoplevelse.

Audi

Er du Audi-indehaver, og har du en lille Tom Kristensen i maven? Så er det garanteret Audis værksteder i København, der er den bedste løsning for dig at ræse hen til.

Audi har eget værksted på Amager, mens og Autohouse Ballerup og Audispecialisten er certificerede autoværksteder for Audi i København.

Hos autoværkstedet i Ballerup har de specielt ekspertise inden for high performance-bremser fra MOVIT og turbo-installation, hvilket især er en fordel, hvis din Audi er af større karakter og motoren derefter.

På samme vis bryster Autohouse Ballerups sig af et moderne værksted med specialuddannede mekanikere, der qua nyeste teknologi, værktøjer og originale reservedele inden for Audi-brandet foretager lynhurtig diagnosticering af biler. Tilmed har de online-tidsbooking og derfor hurtigst mulige servicetjek.

Autohouse Ballerup har åbent til 16.00 mandag til torsdag, og Audispecialisten til 16.30, mens åbningstiderne hedder henholdsvis 15.00 og 15.30 om fredagen.

Derudover er også Skortensgaard og NJ Automobiler certificerede Audi-værksted.

KIA og Nissan

Som det gør sig gældende med andre af de mindre bilmærker, skal du forbi et autoværksted, der er specialiserede i flere bilmærker, hvis det er en KIA-værksted i København, du leder efter.

Skorstensgaard, Nelleman, Byens Bedste Bilservice og Andersen & Martini er alle professionelle KIA-reparatører, og din KIA er derfor i gode hænder, hvis du lægger vejen forbi.

Skorstengaard er ikke autoriserede inden for KIA og tilbyder derfor 20-40% på værkstedsregningen, såfremt du handler hos dem.

Her er alle værkførere selv uddannede mekanikere og gør en dyd ud af at tale og gennemgå den enkelte opgave med kunden, inden den påbegyndes. På den måde ved du, at der er tjek på reparationen og får vished om, at din bil er i gode hænder.

Samtidig lover Skortensgaard, at fabriksgarantien altid bevares hundrede procent – for ellers kompenserer værkstedet.

Nellemans KIA-værksted i København ligger i Valby og rådgiver inden for det udskiftning og tilkøb af nyere udstyr, samtidig med de også forhandler et stort udvalg af brugte modeller.

Sideløbende med KIA-reparationer er Nissan også et af de bilmærker, Skorstensgaard varetager i huset.

Leder du efter et Nissan-værksted i København, kan du desuden få foretaget reparation og service til Nissan hos Andersen Biler, Byens Bedste Bilservice og hos Auto Norden i Kastrup, der har åbent i tidsrummet 7.00-17.00 alle hverdage.

SEAT

SEAT har to certificerede SEAT-værksteder i København. Henholdsvis på Amager og i København N.

Hos SEAT Amager tilbyder man biludlejning ved serviceeftersyn og reparationer, løbende dækopbevaring og akut vejhjælp ved køb af en servicepakke i forbindelse med køb af nye biler hos forhandleren.

De har åbent til 16.00 alle hverdage, og alternativt kan SEAT-værksteder findes hos Autohouse Ballerup, Skorstensgaard og Byens Bedste Bilservice.

Honda

Er du Honda-indehaver og ikke interesseret i de større bilforhandlere, der udbyder værkstedservice, er det måske en af de mindre Honda-værksteder i København, du bør lægge vejen forbi.

Foruden P. Christen og Skorstensgaard er mulighederne blandt andet Honda Østerbro og Bjarne Pape i Kastrup.

Honda Østerbro er tilmed den eneste autoriserede Honda-forhandler i Danmark, der er ISO certificeret, hvilket vidner om ekspertise inden for de nyeste krav til kvalitetskontrol og sikkerhed.

Hos Bjarne Pape er der åbent til 16.00 alle hverdage, mens værkstedet lukker tidligt om fredag – allerede 14.15.

Saab

I det centrale København er der kun enkelte autoriserede autoværksteder for SAAB-biler. Det drejer sig om Andersen & Martini og City Auto Company.

Ud over at være landets største forhandler af SAAB har Andersen & Martini mange års erfaring med bilmærket og er i løbende dialog med SAAB-fabrikkerne.

Flere af medarbejder beskriver på Andersen & Martinis hjemmeside, at SAAB er et af de foretrukne bilmærker at arbejde med – grundet den høje kvalitet på de mekaniske dele og bilernes gode køreegenskaber. Og hvilket bedre sted at få foretaget reparation af sin bil, end hos nogen der selv sætter pris på køretøjet?

Tilsvarende har City Auto Company mere end 30 års erfaring med lige præcis SAAB. Udover autoreparationer foretager City Auto Company autolakering og BSR tuning.

Skal du have repareret din SAAB af kyndige, begejstrede hænder, er det altså Andersen & Martini eller City Auto Company, der er det oplagte bud, hvis du er på udkig efter et SAAB-værksted i København.

Alternativt findes der autoriserede SAAB-forhandlere og autoværksteder i Glostrup og Birkerød udenfor København.

Kompetent, billig service

Der er et væld af muligheder, hvad enten din bil skal repareres, eftertjekkes eller blot kæles for på et autoværksted i hovedstaden.

Den billige mekaniker i Købehavn er til gengæld meget afhængig af, hvilken ydelse du er på udkig efter, hvilke integritetskrav du har over for autoværkstedet, og hvor langt du – eller din bil – er villig til at flytte sig.

Kig derefter udvalget igennem, før du ruller afsted mod værkstedet, og sørg for at tage en grundig dialog med lokale serviceteams, værkførere eller mekanikere, inden servicen går i gang.

På den måde sikrer du dig, at der er en overensstemmelse mellem kompetence, pris og ikke mindst dine specifikke behov.