Autoforhandler – Aarhus

Leder du efter den ærlig og kompetent bilforhandler i Aarhus, Smilets By? Så læs videre her, og find information om alt fra erfaring til åbningstider om syv af nogle af de bedste bilforhandlere i Aarhus og omegn.

Lindholm Biler A/S

https://lindholmbiler.dk

Stor erfaring

Lindholm biler A/S er en bilforhandler med stor erfaring på markedet, da de siden 1976 har forhandlet brugte biler i topstand. De sælger årligt mere end 1800 biler, og de ved derfor, hvordan man tilfredsstiller kunderne.

En sikker klargøring

En fordel ved at anvende Lindholm A/S som autoforhandler i Aarhus er, at priserne er lidt lavere, end hvis du skal ud at finde en helt ny bil. Selvom bilerne er brugt før, gør Lindholm A/S meget ud af, at den skal være ny for dig. De har derfor et meget grundigt program til klargøring, hvor bilerne gennemgås på 80 punkter, så bilerne er 100 % i orden og så tæt på ny som muligt.

Åbningstider

Lindholm A/S i Åbyhøj har åbent 09.00-18.00 på hverdage og 11.00-16.00 i weekenderne. Der er altså rig mulighed for at komme ud at se på din kommende bil.

Adresse: Vesterløkken 2, 8230 Åbyhøj.

Finn Allan Eriksen Automobiler A/S

http://www.eriksen-motors.dk

På markedet siden 1974

Finn Allan Eriksen Automobiler A/S er en bilforhandler med mange år på bagen, da de har været igang siden 1974. Finn Allan Eriksen Automobiler A/S er en autoriseret bilforhandler af både Suzuki, Nissan og Mazda og er derudover også autoriseret i Ford Service. De har et bredt udvalg af nye biler samt lettere brugte biler, så der er biler til enhver smag.

Prisvindende bilforhandler

Finn Allan Eriksen Automobiler A/S er supergod til den kræsne kunde, da de i Danmark er blevet kåret for bedste kundetilfredshed. Derudover er de også to år i træk blevet kåret som Gazellevirksomhed hos Dagbladet Børsen. Her er altså tale om en prisvindende forhandler.

Åbningstider

Finn Allan Eriksen Automobiler A/S i Aarhus V har åbent kl. 08.30-17.30 på hverdage og 11.00-16.00 i weekenden.

Bayern AutoGroup Aarhus

https://www.bag.dk

Luksuriøse rammer

En autoforhandler i Aarhus i luksuriøse rammer er Bayern AutoGroup Aarhus, der forhandler MINI og BMW, og som kan bryste sig af at være en af Europas nyeste forhandlere. Personalet bliver løbende uddannet, og de er derfor eksperter inden for BMW og MINI og kan finde det rigtige køb til dig.

Specialister i MINI og BMW

Bayern AutoGroup Aarhus er specialister inden for reparation og service af MINI og BMW. Udover at du kan købe en ny MINI eller BMW, har de også et bredt udvalg af brugte BMW’er, der er helt klargjorte, så de stort set er så gode som nye. Vil du gerne afprøve en BMW eller MINI over en længere periode, men ikke binde dig helt 100 % til bilen, så har du også mulighed for at lease.

Åbningstider

Bilforhandler Bayern AutoGroup Aarhus i Aarhus V har åbent mandag til fredag fra 09.00 til 17.30 og søndag fra 11.00 til 16.00.

Poul Rasmussen Bilcenter

https://www.prb.dk

Rødder tilbage fra 1961

Poul Rasmussen Bilcenter er en autoforhandler i Aarhus med rødder helt tilbage til 1961. Med denne bilforhandler får du altså mange års erfaring. Siden 1975 har bilforhandleren været autoriseret Citroën-forhandler. Er Citroën et af dine foretrukne bilmærker, så er Poul Rasmussen Bilcenter især interessant for dig.

Behagelig kundeoplevelse

Poul Rasmussen Bilcenters mission er at vejlede med professionel betjening i et behageligt og uformelt miljø. Her finder du god rådgivning om biltype, finansiering og meget mere. Poul Rasmussen Bilcenter har et bredt udvalg af nye biler fra Citroën og Mitsubishi, men du kan også finde brugte biler, der er nyistandsatte.

Åbningstider

Bilforhandler Poul Rasmussen Bilcenter i Aarhus N har åbent hverdage kl. 09.00-17.30. Søndag kl. 11.00.17.00.

Terminalen Aarhus A/S

https://www.terminalen.dk

Et bredt udvalg af bilmærker

Terminalen Aarhus A/S er autoriseret med salg og reparation af flere forskellige slags bilmærker: Fiat, Fiat Professionel, Honda, Hyundai, Jaguar, Land Rover, Alfa Romeo og Rover-modeller. Butikken er indrettet, så du får den bedst mulige oplevelse af mærkerne, og hvert mærke er derfor placeret i hvert sit område.

En af de bedst sælgende bilforhandlere

Terminalen Aarhus A/S er en af de bedst sælgende forhandlere inden for de mange bilmærker, de har. Derudover ligger de højt på kundetilfredshedsmålinger, hvilket er en position, de har fået ved at have dygtige medarbejdere, der står klar til at hjælpe dig.

Åbningstider

En fair pris og god kvalitet er målsætningen hos Terminalen Aarhus A/S i Risskov, der sælger både nye og brugte biler. Åbningstiderne er hverdage kl. 09.00-17.30. Weekend kl. 11.00-16.00.

SKODA Aarhus

http://www.skoda-hoejbjerg.dk

Specialuddannede medarbejdere

Navnet siger næsten sig selv – SKODA Aarhus er nemlig stolte sælgere af Skoda, hvor de har et bredt udvalg af både nye og brugte biler. SKODA Aarhus er en bilforhandler med specialuddannede medarbejdere, så rådgivningen er helt i top.

En af Danmarks største Skoda-forhandlere

SKODA Aarhus er en af Danmarks største Skoda-forhandlere, da de er en del af Semler Retail, der har 10 forretninger i Danmark. Værkstedet er stort og moderne, så den bedste teknologi er til rådighed, når bilerne skal have service. Bilforhandleren SKODA Aarhus i Højbjerg går ikke på kompromis med kundeservice og har en uformel atmosfære.

Åbningstider

Åbningstiderne hos SKODA Aarhus er mandag-fredag kl. 09.00-17.30. Søndag kl. 11.00-17.00.

Volkswagen Risskov

http://www.vw-risskov.dk

Gode faciliteter

Hos Volkswagen Risskov vægtes den gode oplevelse højt, og medarbejderne bliver derfor løbende uddannede, så de altid har den nyeste viden klar til dig. Volkswagen Risskov er en bilforhandler med gode faciliteter, hvor du overskueligt kan se de mange modeller med personalet i nærheden, der kan vejlede dig.

Kundeservice på flere niveauer

Autoforhandleren har også en gratis kaffebar, hvor du kan nyde en varm drik og læse dagens avis, når du venter på din nye bil. Derudover tilbyder Volkswagen Risskov gratis gennemgang af din bil, gratis Volkswagen vejhjælp, hvis du sidst har fået lavet service hos dem samt sørger for lånebil, når din egen er til service. Så bliver det vist ikke mere enkelt at have bil.

Åbningstider

Volkswagen Risskov med mottoet ”vi er her for dig” har åbent hverdage kl. 09.00-17.30 og weekend kl. 11.00-16.00.