Autoforhandler – Odense

Hvis du leder efter den helt rette bilforhandler i H.C Andersens fødeby, så er nedenstående gennemgang noget for dig. Her bliver der gennemgået seks af nogle af de absolut bedste bilforhandlere i Odense. De sælger forskellige bilmærker og har forskellige fordele, så du kan finde den bilforhandler, der passer bedst til dig.

P. Christensen

http://pchristensen.dk

En af landets største forretninger

Christensen er en af landets største bilforhandlere med forretninger på både Jylland, Sjælland og Fyn. P. Christensen er forhandler af en lang række populære bilmærker som Mercedes-Benz, Smart, Peugeot, Citroën og Honda. I Odense S forhandler P. Christensen det populære og luksuriøse mærke Mercedes-Benz. Forretningen er både certificeret forhandler af Mercedes-Benz og autoriseret i Mercedes-Benz på værkstedet.

Attraktive beskatningsgrundlag til firmabiler

Hos P. Christensen autoforhandler i Odense kan du købe både nye og brugte Mercedes-biler. Gennem ”Business Solutions” tilbyder P. Christensen derudover fordelagtige firmabiler i Mercedes-Benz personbiler, der har attraktive beskatningsgrundlag. Det kan altså være meget interessant at tage forbi P. Christensen, hvis du er på udkig efter en firmabil. Derudover har du hos bilforhandleren også mulighed for at lease, uanset om det er igennem et firma eller på egen hånd.

Åbningstider

Åbningstiderne er hverdage kl. 08.00-17.30 og søndag kl. 11.00-16.00.

Kurt Kroager Automobiler

http://www.kurtkrogager.dk

Bredt udvalg af mærker og modeller

Kurt Kroager Automobiler blev etableret i 1975 og har siden 1981 ligget på sin nuværende adresse lige midt i Odense. Bilerne er placeret udendørs på en stor plads, hvor der altid er 35-45 nyere biler til salg. Kurt Kroager Automobiler har et bredt udvalg af bilmærker og forskellige modeller, der har aldersgrupper på 0-5 år. Hvis drømmebilen ikke står der endnu, har du rig mulighed for at gå ind i butikken at spørge. Kurt Kroager Automobiler har nemlig altid noget nyt på vej.

Billig forsikring til alle kunder

Bilforhandler Kurt Kroager Automobiler er medlem af Autobranchen Danmark, der er en brancheforening for blandt andet salg af nye og brugte biler. Gennem Autobranchen Danmark kan Kurt Kroager Automobiler tilbyde en fordelagtigt og billig forsikring, der gælder for alle kunder.

Åbningstider

Åbningstiderne for Kurt Kroager Automobiler er hverdage kl. 09.00-17.00. Lørdag efter aftale. Søndag kl. 12.00-17.00.

EVK Bilcenter

http://www.evkbilcenter.dk

Odenses største autoværksted

EVK Bilcenter er en autoforhandler i Odense, der har mere end 25 års erfaring på markedet. EVK Bilcenter sælger lettere brugte biler i mange forskellige mærker. Bilforhandleren har Odenses største autoværksted og løser opgaver for både private og erhverv. EVK Bilcenters motto er ”fordi glade kunder kommer igen”, og de går derfor højt op i kundetilfredshed. De sigter således mod høj kundepleje til en skarp pris, der kan komme dig til gode. De har stort set alle mærker og modeller, så det burde være muligt at finde en bil, der falder i din smag.

Løser alle opgaver

Alle services hos EVK Bilcenter er i overensstemmelse med EU’s direktiver og med reservedele, der er OE-godkendte. På den måde bevares din bils fabriksgaranti. Hos EVK Bilcenter løser de alle opgaver på bilen som reparation, serviceeftersyn, forsikringsskader, fejlfinding og meget mere.

Åbningstider

Åbningstiderne er mandag til torsdag kl. 10.00-17.30. Fredag kl. 10.00-15.00. Weekend lukket.

V. Holm Jensen

http://www.vhj.dk

Ældste forhandler af Opel i Danmark

Bilforhandler V. Holm Jensen blev etableret i 1929 af Niels Valdemar Holm Jensen, der er den nuværende direktørs, Niels Holm Jensens, farfar. Autoforhandler V. Holm Jensen har siden sin start været forhandler af Opel og er i dag den ældste Opel-forhandler i Danmark. Bilforhandleren sælger dog ikke kun Opel, men også Honda og er derfor i dag både autoriseret Opel og Honda-værksted.

Mange afdelinger der kan opfylde dine behov

Derudover tilbyder V. Holm Jensen en masse afdelinger med blandt andet værksted til personbiler og varevogne, skadesværksted, salgsafdeling og malerværksted. V. Holm Jensen er en af Odenses største bilforhandlere med 53 ansatte, der har kundernes ønsker i centrum. De står derfor altid klar til at vejlede dig om pris, modeller og meget andet.

Åbningstider

Åbningstiderne er mandag til fredag kl. 09.00-17.30 og søndag kl. 11.00-17.00

Auto Centrum

https://www.autocentrum-odense.dk

Forhandler af Fiat og Subaru

Auto Centrum i Odense har en historie, der starter i 1967 og bliver i dag ledet af 3. generation. Auto Centrum sælger både nye biler fra Fiat og Subaru og sælger lettere brugte biler af mange forskellige mærker. Faktisk er Auto Centrum i Odense den eneste forhandler af Subaru på Fyn. Derudover er bilforhandleren certificeret Fiat og Alfa Romeo serviceværksted.

Konkurrencedygtige priser

Auto Centrum har altid 70 lettere brugte biler, der har kørt et lavt antal kilometer, og så har de også FDM-testede biler. Auto Centrum giver mulighed for en af markedets bedste finansieringer og tilbyder leasing til konkurrencedygtige priser. Som et familieforetagende med mere en 40 år på bagen går Auto Centrum meget op i kundernes loyalitet, og at du kan føle dig i trygge hænder.

Åbningstider

Åbningstiderne er hverdage kl. 09.00-17.00 og søndag kl. 13.00-16.00.

Volkswagen Odense

http://www.vw-odense.dk

Samler på tilfredse kunder

Hos Volkswagen Odense har de gode faciliteter i deres flotte udstilling, hvor du har mulighed for at se på mange forskellige Volkswagen-modeller. Hvis du har brug for vejledning, står personalet klar til at vejlede dig. Volkswagen Odense samler nemlig på tilfredse kunder, og din kundeoplevelse betyder derfor meget i foretagendet.

Gode, gratis tilbud

Mens du venter på din bil, har du mulighed for at nyde en varm drik i en gratis kaffebar eller læse dagens avis. Derudover kan du hos Volkswagen Odense få gratis gennemgang af din bil, gratis Volkswagen vejhjælp og gratis lånebil, når din egen er til service. Så bliver det ikke meget nemmere at få sin bil afsted på værksted.

Åbningstider

Åbningstiderne hos bilforhandler Volkswagen Odense er mandag til fredag kl. 09.00-17.30 og søndag kl. 11.00-17.30.