Om Bil & Motor

Bil & Motor er et af Danmarks førende online medier for biler, fly og både. Vi har eksisteret siden 2006 og har skrevet hundredvis af artikler, nyheder og anmeldelser af biler. Artiklerne har været bragt i blandt andet luksusmagasinet QXO og af det børsnoterede Euroinvestor.com A/S.

Visionen bag Bil & Motor

Bil & Motor eksisterer kun på nettet, og vi præsenterer alt materiale gratis for brugerne.

Vi skriver med en blanding af journalistisk grundighed og passion for biler for at give vore læsere noget ekstra. Der skal være plads til flere velskrevne, relevante og journalistisk velfunderede artikler om biler, fly og både.

Vi har testkørt flere hundrede biler og har et velfungerende samarbejde med flere bilforhandlere og importører, der stiller pressebiler til rådighed. Det er en tillid vi opbygget siden 2006.

Samarbejdspartnere

Når links bliver markeret med (*) betyder det at Bilogmotor.dk er blevet betalt for at placere banner/tekst/billede-link.

Vi skriver artikler, nyheder og anmeldelser om biler, både og fly. Vi tester og anmelder biler og udstyr. Redaktørerne er hverken mekanikere eller racerkørere, men vi er passionerede omkring biler og det skrevne ord.

Brug af materiale fra Bil & Motor
Alt materiale på disse sider og website tilhører ophavsretligt Bilogmotor.dk

Artikler eller uddrag heraf må kun bringes efter forudgående skriftlig aftale.Overtrædelse af ophavsretten er strafbart.

Billedmateriale på Bil & Motor stammer fra offentligt tilgængelig pressemateriale, redaktionens eget arkiv eller er købt hos udvalgte billedbureauer. Billederne må derfor ikke bringes i andre sammenhænge.

Ansvar
Alle oplysningerne på www.bilogmotor.dk leveres som de er. Fejl kan forekomme og bilogmotor kan ikke drages til ansvar for skader eller gener, der måtte være konsekvensen af brugen eller misbrugen af informationer i disse dokumenter.

Ved indsendelse af materiale erhverver Bil & Motor alle rettigheder til materialet. Materialet må ikke kopieres, sælges, distribueres eller på anden måde gengives uden skriftlig tilladelse.

Alle nævnte produkter og varemærker samt eventuelt billedmateriale tilhører de respektive firmaer.

Reklamebeskyttelse