Autoforhandler – København

Leder du efter en autoforhandler i København? Det kan være svært at finde frem til den helt rigtige autoforhandler med de mange forskellige bilforhandlere, du kan vælge imellem. Her er derfor listet seks af nogle af de bedste bilforhandlere i København og omegn. Læs videre, og find den rigtige bilforhandler for dig.

Daugaard Biler

https://daugaardbiler.dk

Bilmærker til enhver smag

Daugaard Biler er leverandør af kvalitetsbiler til hele Storkøbenhavn med en bred vifte af bilmærker, der dækker over Citroën, Ford, Mazda, Opel, Seat, Suzuki og Toyota. Derudover forhandler Daugaard Biler også brugte biler. Daugaard Bilers mission er at være Storkøbenhavns mest attraktive bilforhandler. De har derfor flere butikker i og omkring København, herunder Gladsaxe, Søborg, Glostrup og København N. Der er altså rig mulighed for at lægge vejen forbi en af Daugaard Bilers butikker, hvor end du befinder dig i og omkring København.

Personale i løbende udvikling

Hos Daugaard Biler får du en autoforhandler i København med høj faglighed og personale, der står klar til at vejlede dig til det rette køb eller til en uforpligtende snak. Derudover har Daugaard Biler inspirerende showrooms, så du kan få en god fornemmelse af bilerne. Personalet bliver løbende efteruddannet, så de altid står klar til at rådgive dig bedst muligt.

Åbningstider

Daugaard Biler har åbent mandag til fredag kl. 09.00-17.30. Søndag kl. 11.00-16.00.

Jacobsen Biler

http://www.jacobsenbiler.dk

Storkøbenhavns centrale Suzuki-forhandler

Jacobsen Biler kan bryste sig af at være Storkøbenhavns mest centrale forhandler af det japanske mærke Suzuki. I 2002 blev Jacobsen Biler kontaktet af Suzuki Danmark, der havde lagt mærke til Jacobsen Bilers gode omdømme og beliggenhed ved Bellahøj. Siden da har Jacobsen Biler forhandlet Suzuki og er derudover også et autoriseret Mitsubishi serviceværksted.

Samarbejde med Dansk Teknologisk Institut

Autoforhandler Jacobsen Biler har et bredt udvalg af Suzuki-modeller med både personbiler, firehjulstrækkere og varebiler. Bilforhandleren har også et moderne plade-, auto- og malerværksted og sælger også diverse tilbehør og reservedele. Jacobsen Biler sørger for, at kvaliteten er i top ved et samarbejde med Dansk Teknologisk Institut, der løbende kontrollerer deres testudstyr og forretningsmetoder. På den måde er du sikret høj kvalitet.

Åbningstider

Åbningstiderne er hverdage kl. 10.00-17.30. Søndag kl. 11.00-15.00.

Nellemann A/S

http://volvo.nellemann.dk

Rødder helt tilbage til 1904

Nellemann bilforhandler har rødder helt tilbage fra 1904, hvor ophavsmanden Vilhelm Nellemann solgte sin første bil i sin daværende cykelforretning. Derefter blev de to hjul skiftet ud med de firehjulede biler. Her er altså tale om en autoforhandler med mere end 100 års erfaring.

Autoriseret Volvo-forhandler

Nellemann A/S er en autoriseret forhandler af Volvo i både København og Roskilde. Her kan du se og prøve et bredt udvalg af nye og brugte Volvo-modeller. Hos bilforhandleren har du også mulighed for at lease biler, så du kan afprøve dem i en længere periode uden at binde dig lige så meget som ved et almindeligt køb. Den vigtigste byggesten hos Nellemann er at kunne tilbyde grundig, skræddersyet og ikke mindst troværdig rådgivning. Derudover er de på forkant med specialviden om servicering af din Volvo og har veluddannede serviceteknikere.

Åbningstider

Autoforhandler København Nellemann A/S har åbent mandag til fredag kl. 9.00-17.30. Søndag er der åbent kl. 11.00-16.00.

Andersen Biler

https://www.andersenbiler.dk

Historien om den gule and

Andersen Biler startede tilbage i 1963 med Helge Andersen ved roret. Kælenavnet til Helge Andersen – Andy – har fulgt firmaet lige siden, og den gule and er en del af deres varemærke. Siden 1963 er forretningen blevet udvidet fra en til nu 12 afdelinger i Gladsaxe, Frederikssund, Herlev, Ballerup, Hillerød, København, Roskilde, Taastrup, Rødovre og Holbæk. Der er altså rig mulighed for at finde en butik nær dig i københavnsområdet.

Bredt udvalg af bilmærker

Andersen Biler har flere forskellige bilmærker som Nissan, Ford, Mitsubishi, Opel, Hyundai, Suzuki og Citroën. Derudover har Andersen Biler også brugte biler til salg. Personalet er specialuddannet, så de kan give dig rådgivning i de forskellige bilmærker. Udover at købe nye og brugte biler kan du hos Andersen Biler også lease en bred vifte af modeller. Priserne er hos Andersen Biler konkurrencedygtige, så du kan finde en god pris.

Åbningstider

Åbningstiderne er hverdage kl. 09.00-17.30. Søndag kl. 11.00-16.00.

Henrik Wessel A/S

http://henrikwessel.dk/biler/nye-biler

Historie der går mere end 40 år tilbage

Henrik Wessel A/S er en bilforhandler, der har en historie, som går mere end 40 år tilbage. Bilforhandleren blev nemlig stiftet i 1976 af Peter Lindal, der i 1998 er blevet overtaget i et generationsskifte af Henrik Wessel. Bilforhandler Henrik Wessel A/S er en autoriseret MONO Peugeot-forhandler, der er stolte af, at have ét mærke, da Peugeot er deres mærkesag.

Passioneret kultur

Henrik Wessel A/S sælger både personbiler og varebiler og er et autoriseret værksted for Peugeot. Derudover har bilforhandleren tilknytning til transportbranchen med lufthavnsservice, leasing og finansiering. Henrik Wessel A/S er en af Storkøbenhavns største forhandlere af Peugeot med beliggenhed tre forskellige steder. I Kastrup, København Ø og Lyngby. Henrik Wessel A/S arbejder ud fra parolen ”Passionate People”, der går ud på, at engagement, kundeservice og kvalitet er en del af den bærende kultur, så oplevelsen er i top for dig. For at gøre det hele lettere for dig har Henrik Wessel A/S en app, hvor du blandt andet kan booke tider og meget andet.

Åbningstider

Åbningstiderne er hverdage kl. 09.00-17.30. Søndag kl. 11.00-16.00.

Krogsgaard Biler

http://krogsgaard-biler.dk

Autoriseret bilforhandler fra 1924

Det hele startede tilbage i 1924 med Carl Andreas Krogsgaard-Jensen ved roret. Fra at være en lille enmandsvirksomhed har Krogsgaard Biler vokset sig større og er nu autoriseret forhandler af fem bilmærker: Toyota, Fiat, Renault, Dacia og Mazda. Selvom virksomheden har vokset sig større, er værdierne stadig de samme: Kvalitet, håndværksmæssig stolthed og kundernes ønsker i førersædet.

DTI-kontrolleret og miljøcertificeret

Krogsgaard Bilers mission er at være en af Danmarks bedste automobilvirksomheder. Bilforhandleren er TSM-certificeret, og værkstedet bliver kontrolleret af DTI (Dansk Teknologisk Institut), så kvaliteten er i top. Derudover er Krogsgaard Biler også miljøcertificeret, så hvis du vægter miljøet højt, er Krogsgaard Biler en interessant forhandler for dig. Krogsgaard Biler ligger ikke kun centralt i København N, men også i Gentofte, Rødovre, Herlev, Birkerød, Ballerup og Farum.

Åbningstider

Åbningstiderne er hverdage kl. 09.00-17.30. Søndag kl. 11.00-16.00.