Tre gode grunde til at lease en bil

Dette indhold er sponsoreret  

Følelsen af at køre i en ny bil kan ikke sammenlignes med mange andre følelser. Dette gør at mange elsker at anskaffe sig en ny bil i tide og utide, hvilket kan være økonomisk krævende. Ofte bliver bilen til hverdag, og man glemmer glæden ved at køre bil. Det kan være svært at imødekomme, men heldigvis er der en mulighed for at man kan skifte bil relativt ofte og samtidig få det til en overkommelig pris. Det kaldes leasing, og denne artikel vil beskrive hvorfor leasing er en god ide for mange bilentusiaster. Læs meget mere, og få tre gode grunde til at lease en bil nedenfor. 

Sparer registreringsafgiften og giver stor frihed

Det at være bilejer i Danmark er dyrt, og det er ikke en hemmelighed. Registreringsafgiften for biler er rigtig høj sammenlignet med andre lande, og det gør at man har sin bil længere tid end man måske ønsker. Skulle man købe en ny Audi vil registreringsafgiften være enorm, men med leasing undgår man den. Med leasing kan man i stedet betale en månedlig ydelse, som ofte går til afgiftsbetaling og renteomkostninger af finansieringsbeløbet. Dette gør at bilen bliver billigere for dig, da man på den måde “lejer” sig ind i bilen, og ikke skal betale registreringsafgiften. Det gør at man får større frihed til at vælge lige præcis den bil, som man går og ønsker sig. Det kan være den Audi man altid har ønsket sig bliver inden for rækkevidde, og man kan med Audi leasing få et stort udvalg af Audier. 

Man betaler kun for det man kører

Når man tegner en leasingaftale skal man angive hvor meget man regner med at køre. Det antal kilometer som bliver opgivet fungerer derved som en rettesnor for prisen på leasingaftalen, og kører man lavere antal kilometer end det aftale, vil man ofte få penge tilbage. Det betyder derfor også, at man betaler kun for de kilometer, som man kører.

Bøvl med at sælge bilen igen

Det er ikke en hemmelighed at en bil mister meget af dens værdi sekundt den kører ud over bilhforhandlerens kantsten. Det betyder, at biler ofte er en dårlig investering, og man skal være opmærksom på at det kan være svært at få sine penge igen. Hvis man leaser kan derimod bare levere bilen tilbage og kigge videre mod den næste bil. Da man ikke ejer bilen kan man undgå bøvlet med at få den solgt igen.