Sådan finder du et godt autoværksted

Dette indlæg er sponsoreret og lavet i samarbejde med den/de hjemmesider der linkes til.

Er din bil gået i stykker, eller leder du efter et nyt autoværksted, som du kan bruge fremover? Det er vigtigt at vælge et værksted, der er godt, og som kan lave din bil, uden at du skal betale en masse for det. Det er også vigtigt, at værkstedet har fået gode anmeldelser fra andre kunder. Derfor hjælper vi dig i denne artikel, og vi gør dig klogere på, hvad du skal kigge efter, når du skal finde et godt autoværksted til din bil.

Vælg et værksted med onlineanmeldelser

Først og fremmest kan det være en god idé at finde dit nye værksted baseret på, hvordan andre brugere har anmeldt og bedømt autoværkstedet. Det giver et godt billede af, hvordan servicen egentlig er. Hvis du ikke kan finde en onlineanmeldelse, er det typisk et dårligt tegn. De fleste autoværksteder med tilfredse kunder vil gerne vise deres anmeldelser frem. Kig derfor efter et autoværksted med gode onlineanmeldelser. Du kan for eksempel vælge et autoværksted i Fredericia, der har gode anmeldelser online.

Værkstedet skal overholde reparationsaftale

Der kan ofte opstå uenighed mellem mekaniker og kunde om, hvor meget der skal repareres til prisen. Derfor kan det være en god idé at vælge et autoværksted, der overholder FDM’s reparationsaftale. FDM har nemlig lavet nogle retningslinjer, som de anbefaler, at autoværksteder følger. Disse retningslinjer indeholder blandt andet et krav om, at værkstedet skal kontakte dig, hvis der er risiko for, at reparationen bliver dyrere end det, I havde aftalt.

Vær sikker på, at der er en lang garanti på arbejdet

Det er vigtigt, at autoværkstedet har en garanti, der går ud over købeloven. I købeloven står der, at man skal have pengene tilbage for sit køb, hvis noget går i stykker inden for to år. Der kan være mange ting, der kan gå galt, når det gælder bilreparationer, fordi der er så mange komplicerede dele og processer, når det gælder biler og reparationer. Derfor kan det være en gode idé at vælge et værksted, der har en garanti på minimum tre år – så altså gerne længere end det, som købeloven har som minimum. Så er du sikker på, at du er sikret, hvis noget går galt senere i forløbet. Der er derfor flere ting, som du skal være opmærksom på, når du skal finde dit næste autoværksted til din ødelagte bil. Sørg for at undersøge markedet lidt, inden du vælger det endelige værksted.