Tre gadgets, du ikke kan undvære til din bil

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med den eller de hjemmesider, der linkes til.

At holde sig godt kørende kan betyde mange forskellige ting. Det kan være en indikation af, hvilken bil du kører, hvilken motor der sidder i, eller hvilket ekstraudstyr du har fået med i købet. Sidstnævnte behøver ikke altid at være fabriksinstalleret ekstraudstyr, men kan i den grad også være ekstra gadgets, du køber ved siden af. Det giver lige den sidste blærefaktor – og hvad mere kan man så egentlig bede om? Du får her en kort guide til tre af de smarteste gadgets til din bil.

1. Hold dig sikker i trafikken med et bilkamera

De er måske mest kendt fra amerikanske trafikuheld eller danske realityserier fra politiets synsvinkel – de smarte bilkameraer eller dashcams, som nogle også kalder dem. Udover at være et blæret stykke elektronik til din bil, er der selvfølgelig også en mening med at have sådan et kamera siddende på din bil. Det kan nemlig hjælpe dig med at optage trafikuheld – og ikke blot andres men også dit eget, hvis det forfærdelige skulle ske en dag.

Du tænker måske, at det er overflødigt gear – hvem har i øvrigt nogensinde sagt dén sætning? – men det kan faktisk være et rigtig smart stykke bevismateriale til forsikringsselskaber i tilfælde af uheld. På den måde får du altså en ekstra sikkerhedsforanstaltning med et trafikkamera til bilen.

2. Hold stilen – og bilen – ren med en støvsuger

Det er ikke for at pådutte dig ekstra rengøring af din bil, for alle ved, hvor irriterende en tidsrøver det kan være. Til gengæld ved de fleste også, hvor lækker en nyligt rengjort bil er, så hvorfor ikke bruge de fem-ti minutter, det tager at støvsuge indvendigt? Det er bare god stil og fortæller grundlæggende meget om dig som person.

Her vil du naturligvis helst undgå det store skrummel, du har stående i skabet, og i stedet investere i en håndholdt støvsuger, så du grundigt kan komme rundt i hjørnerne og under sæderne i bilen.

3. Få styr på ruten med en mobilholder

I god stil med Trafikstyrelsens seneste kampagne om at være ’lægger’ – at lægge mobilen fra sig, mens man kører – er den sidste uundværlige gadget til din bil selvfølgelig en mobilholder. Selvom du selvfølgelig hverken skriver beskeder eller taler i telefon direkte på mobilen, mens du kører, så kan det alligevel være rart at have en rutevejledning eller trafikalarm kørende på telefonen – og kunne se det imens.

Hvordan finder du det bedste produkt?

Ovenstående gadgets findes naturligvis i mange forskellige størrelser, former og farver, og internettet kan tilbyde dig det hele. Brug derfor gerne lidt af din tid på at læse dig frem til, hvilken model der passer bedst til din bil og dit behov, så du får mest muligt ud af det. Der findes heldigvis mange hjemmesider, som hjælper dig med den slags, som for eksempel Produktzoom, hvor du kan finde en række tests, blandt andet af gadgets til bilen. Bliv klogere her, og hold dig godt kørende allerede i dag.