Sådan kan din bil stå sikkert, mens du er på ferie

Skal du snart ud at rejse med fly, er sandsynligheden for, at du tager bilen ud til lufthavnen stor. Men hvordan skal du finde sikker og billig parkering til den? Det kan du blandt andet gøre gennem den nye sammenligningstjeneste Parkos. De har screenet selskaberne, så du kan være sikker på en høj sikkerhed og 24 timers overvågning af din bil, mens du er udrejst.

Når du kører i bil til lufthavnen, er det en fordel at forhåndsreservere parkering i god tid i forvejen. Gerne så snart køb af billet er klaret. Dermed kan du få den form for parkering, som du foretrækker, til en god pris.

Begge dele kan du nemt finde gennem sammenligningstjenesten Parkos. Hos dem kan du ikke bare få et overblik over priserne, men også over de forskellige former for parkering, der er mulige. Du kan også bestille parkering gennem dem.

Lige meget hvilken form for parkering du vælger gennem Parkos, kan du dog være sikker på, at din bil står trygt under hele ferien. Parkos har nemlig screenet alle selskaberne på forhånd og vil kun samarbejde med nogle, der kan garantere  din bils sikkerhed. Læs mere omkring billig og sikker lufthavnsparkering med Parkos.

Vælg den form for lufthavnsparkering, der er den rette for dig

Der findes forskellige måder at parkere på, og det kan være forskelligt, hvilken form for parkering der er den rette for dig. Det kommer helt an på, hvem du rejser sammen med, hvor meget bagage du skal have med, og hvor meget tid du har i lufthavnen.

Når du sammenligner de forskellige former for parkering hos Parkos, kan du nemt se, om det er indendørs eller udendørs parkering, og hvor langt der er til lufthavnen. Derudover kan du selvfølgelig se priserne. De mange faktorer, som du kan sammenligne på tværs af firmaer, gør det nemt for dig at vælge.

Har du ikke så meget tid, og skal du rejse fra Kastrup lufthavn, kan det være, at direct parking er det rette for dig. Der er du sikret pladser, som er tæt på lufthavnen, så du hurtigt kan komme over og checke bagagen ind.

Nemt at ændre og aflyse booking

Når du skal ud at rejse med fly, kan du aldrig være helt sikker på, at alt foregår efter planen. Der vil altid kunne ske noget, der kommer i vejen. Det kan være, at du bliver syg, eller at din hjemrejse bliver udskudt en dag, fordi flyet er blevet aflyst.

Når du har booket lufthavnsparkering gennem Parkos, vil det heldigvis være nemt for dig at ændre eller aflyse din booking. Det skal bare ske 24 timer før. Sørger du for at aflyse inden da, får du alle dine penge tilbage.

Der er altså mere end en måde, du er sikret på, når du booker lufthavnsparkering gennem Parkos. Det er med til at gøre din rejse med fly langt sikrere for dig som bilejer.