Test af køleboks til bil – Find den bedste køleboks

Populære bildele hos autoophuggerne

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til i artiklen.

Når turen går ud i det blå på landevejene, er det nu rart at have lidt lækkerier med i bilen. Det kan både være drikkevarer, frokost og andre former for snacks. Når de ligger i en varm bil en hel dag, kan de dog blive lidt kedelige. En løsning på dette er at have en køleboks til bilen.

For at du kan få kolde drikkevarer og en god frokost på bilturen, har vi lavet en kølebokstest. Her tester vi en masse forskellige modeller for at finde frem til den bedste køleboks. Vores kølebokstest kan også hjælpe dig i retningen af, hvad det er, du skal fokusere på, når du skal have den bedste køleboks til dit behov.


EZetil Mirabelle E24 Køleboks

Køleboks

Køb den her >> 299,00 kr. 

I vores kølebokstest starter vi med en af de billige udgaver. Vi starter med at introducere dig for EZetil Mirabelle E24 Køleboks.

Hvis vi starter med at kigge på kapaciteten, har denne køleboks en kapacitet på 21,7 liter. Det er en meget passende størrelse, hvis I skal hele familien på tur, hvor der skal være plads til drikkevarer og en madpakke.

For at give noget mere håndgribeligt svarer det til, at du ca. kan have 24 dåsesodavand og en 1,5-liters sodavand i køleboksen.

Der er tale om en termoelektrisk køleboks. Det vil sige, at den køler, alt efter hvilken temperatur der er uden for køleboksen. Denne køleboks kan køle ned til 14 grader under temperaturen uden for køleboksen. Denne køleboks er derfor ikke ideel på den varmest sommerdag, hvor du skal køre i mange timer.

Til de andre årstider kan denne køleboks dog være ganske udmærket til at holde dine drikkevarer og madpakker kolde i bilen. Vores test af køleboks til bil har desværre ikke foregået en varm sommerdag. Vi kan derfor ikke helt udtale os om, om den køler godt nok.

Vi synes, den fungerede ganske udmærket, da vi testede den i vores kølebokstest. Skal du have en forholdsvis billig køleboks, der fungerer overordnet godt, kan denne model være en ganske fin løsning.

Specifikationer: 

 • Kan rumme 24x 0,33 dåser og 1x 1,5l flaske
 • 12V kabel og stik
 • 21,7 liter
 • Energiklasse A
 • Køler op til 14 grader under udenomstemperatur
 • Dimensioner 38 x 23 x H40

Mobicool U30 DC 29

Bedste køleboks til bil

Køb den her >> 399,00 kr. 

Vi bevæger os nu videre til en anden køleboks i vores test af køleboks til bil. Vi tester nu Mobicool U30 DC 29.

Denne køleboks har en kapacitet på 29 liter. Den er derfor lidt større end den forrige køleboks i vores kølebokstest. Den ekstra kapacitet skyldes hovedsageligt, at der er lidt mere plads i højden. Der er nemlig lavet plads til, at der kan stå 2-liters sodavand i denne køleboks.

Nu til dags er der rigtig mange, der tager køber 2-liters sodavand med på turen. De er nemlig typisk lidt billigere. Det er dog ærgerligt, hvis du ender med en køleboks, hvor der ikke er plads til dem. Det skal du dog ikke bekymre dig om med denne køleboks.

En anden god detalje ved denne køleboks er, at den kan køle lidt bedre end den forrige model, selvom der også her er tale om en termoelektrisk køleboks. Denne køleboks kan køle 17 grader lavere end temperaturen uden for køleboksen. Du kan derfor få det en smule køligere med denne model sammenlignet med den forrige model i vores kølebokstest.

Samlet set må vi i vores test af køleboks til bil konkludere, at denne model er bedre end den foregående. Om det er den bedste køleboks, må tiden vise, når vi bevæger os længere hen i vores køleboks test.

Specifikationer: 

 • 12 volt
 • 27 liter
 • Dimensioner H:445 x B:396 x D:296 mm
 • Kan køle op til 15 grader under omgivelsestemperaturen

Mobicool T08

Bedste køleboks

Køb den her >> 499,00 kr. 

Vi bevæger os nu videre til en lidt mindre køleboks i vores kølebokstest. Vi kan nu introducere dig for Mobicoll T08.

Denne køleboks er noget mindre end de to andre modeller, vi indtil videre har introduceret dig for i vores kølebokstest. Den kan dog være yderst praktisk, når du skal på en køretur alene, hvor du gerne vil have lidt kolde forfriskninger.

Køleboksen har en kapacitet på otte liter. Det lyder måske ikke af meget, men det kan være mere end rigeligt, hvis det kun er dig selv, du skal have provianter til.

I vores kølebokstest var vi ret vilde med denne køleboks. Den er nemlig lavet specielt til at kunne bruges i bilen. Den lidt mindre størrelse gør, at den er lidt nemmere at have med i bilen. Du kan nemlig vælge at spænde den fast til passagersædet.

Når du vælger at spænde den fast til passagersædet, har du hele tiden kolde drikkevarer inden for rækkevidde. Det, synes vi, var virkelig smart. Kører du ofte lange ture alene, kan denne køleboks derfor være en rigtig god løsning. En smart lille bonusdetalje ved denne model er, at der også er sørget for to kopholdere.

Når det kommer til kølefunktionen, er der her også sørget for god kvalitet. Den kan nemlig køle op til 20 grader under temperaturen uden for køleboksen. Det er noget bedre end de andre kølebokse i vores kølebokstest.

Overordnet set var vi egentlig godt tilfredse med denne model i vores kølebokstest. Til prisen synes vi, at det er en rigtig god løsning, som er værd at overveje.

Specifikationer: 

 • 12 volt
 • 8 liter
 • Dimensioner L:44 x B:20 x H:30 Cm
 • Køler op mod 20 grader under omgivelsestemperaturen.

Campingaz Powerbox Plus Køleboks

køleboks til bil

Køb den her >> 709,00 kr. 

I vores kølebokstest er vi nu kommet til en køleboks med en masse gode egenskaber. Vi introducerer dig nu for Campingaz Powerbox Plus Køleboks.

Denne køleboks har en kapacitet på 28 liter. Der kan derfor være forholdsvist meget i den, hvis du skal afsted på den helt store tur. Det er dog ikke kapaciteten, der er det mest imponerende ved denne køleboks.

En af de bedre egenskaber ved denne køleboks er, at den har et decideret Click ‘N Lock låg. Det betyder, at låget siger en bestemt kliklyd, når den er helt lukket til. Det, synes vi, er virkelig smart. Du er nemlig sikker på, at du altid får lukket køleboksen ordentligt, så kulden ikke fiser ud.

En anden smart detalje ved denne køleboks er, at der er sørget for ekstra gode materialer. Der er anvendt polyurethane, som er et af de bedste materialer inden for området. Derudover er der sørget for ekstra god isolering i bunden af køleboksen.

Dykker vi ind i selve køleboksen, er der også sørget for gode materialer her. De gode materialer gør blandt andet, at skimmelsvamp og meldug får svært ved at sætte sig på indersiden af køleboksen. Derudover vil du opleve, at køleboksen ikke vil komme til at tage lugt fra diverse madvarer, og hvad du ellers opbevarer i køleboksen.

Vi synes, der er en masse gode detaljer og egenskaber ved denne køleboks, der gør den til en relevant køleboks at overveje. Du skal dog være opmærksom på, at den kun kan køle 18 grader ned i forhold til temperaturen uden for køleboksen. Er der meget varmt udenfor, er det måske ikke den ideelle løsning.

Specifikationer: 

 • Tilslutning til 12 / 230 volt
 • 28 liter
 • Dimensioner L:41 x H:31x B:47 cm
 • Vægt: 3,8 kg

Dometic Tropicool TC-21FL Termoelektrisk Køleboks

termoelektrisk køleboks

Køb den her >> 1.999,00 kr. 

I vores test af køleboks til bil går vi nu over til de lidt dyrere varianter. Vi starter med at kigge på Dometic Tropicool TC-21FL Termoelektrisk Køleboks.

Hvis vi starter med at kigge på kapaciteten, kan denne køleboks rumme 21 liter. Det var en meget passende størrelse for os. Det var sagtens en, vi kunne bruge til flere forskellige formål.

Kigger vi nærmere på køleboksens egenskab, finder vi her lidt af hvert. Først og fremmest er dette en køleboks, der både kan køle og varme. Vi var ret imponerede over, hvor god den er til at holde den ønskede temperatur. Vi prøvede begge dele af i vores kølebokstest, og det fungerede fuldstændig, som det skulle.

Ønsker du at benytte kølefunktionen, kan denne køleboks køle helt op til 30 grader under temperaturen, som er uden for køleboksen. Det, synes vi, er ret imponerende. Skal du i stedet bruge varmefunktionen, kan du varme op til 50-65 grader.

Det smarte ved denne køleboks er, at du kan vælge imellem syv forskellige trin. Du behøver derfor ikke kun at vælge varm eller kold. Du kan indstille køleboksen til lige den temperatur, der passer til dit formål. Det er en detalje, vi var ret vilde med i vores kølebokstest.

Overordnet var vi ret imponerede over denne køleboks. Selvom prisen er lidt højere, synes vi også, at du får et væsentligt bedre produkt. Denne køleboks er derfor helt klart med i kapløbet om at være den bedste køleboks.

Specifikationer: 

 • Tilslutning til 12 / 24 / 230 volt
 • 21 liter
 • Dimensioner B:450 x H:420 x D:303 mm.
 • Køle ned til 30° under omgivelsestemperaturen
 • Muligheden for at varmholde fra ca. 50 grader til 65 grader
 • Vægt: 6 kg

Køle/Fryseboks 35 Liter

Køb den her >> 3.495,00 kr. 

Vi inkluderer nu en lidt anderledes køleboks, end dem vi hidtil har haft i vores kølebokstest. Vi kan nu præsentere dig for Køle/Fryseboks 35 Liter.

Det anderledes ved denne køleboks er, at den består af en kompressor. De andre modeller i vores kølebokstest har typisk være termoelektriske. En kompressorversion kan dog i nogle tilfælde være en bedre løsning.

Når du vælger denne køleboks med kompressor, får du en boks, som er bedre til at køle, selvom der er forholdsvis høje temperaturer uden for køleboksen. Med denne køleboks kan du sætte temperaturen fra -18 grader til +10 grader. Du kan derfor sagtens medbringe is i bilen med denne køleboks.

En anden fordel ved denne køleboks er, at der er sørget for en indbygget spændingsvagt. Når du har tilsluttet denne køleboks til bilen, vil den hele tiden være på vagt overfor, om den sluger al strømmen fra bilbatteriet.

Det er en virkelig smart detalje, der kan være yderst fornuftig at gå efter. Det gælder især, hvis du skal på en længere tur. Selvom der er sørget for spændingsvagt, vil denne type køleboks typisk bruge mindre strøm. Der er derfor flere fordele ved denne køleboks, der er værd at overveje.

Der er tale om en noget dyrere køleboks. Det er dog også en køleboks, der kan være alle pengene værd. Vi kan i hvert fald helt sikkert anbefale den i vores test af køleboks til bil.

Specifikationer: 

 • Justerbar temperatur fra +10 °C til -10 °C
 • Nem betjening og digital temperaturvisning
 • Tilslutning til 12 /24 / 230 volt
 • Aftageligt låg og indvendig belysning
 • Energiklasse A++
 • Mål (LxBxH): 584 x 365 x 407 mm
 • Vægt: 11,5 kg

Køleboks 18L termoelektrisk

Køb den her >> 599,00 kr.

Vi bevæger os videre til en lidt dyrere model i vores kølebokstest, men det er stadig inden for den overkommelige genre. Vi præsenterer dig her for Køleboks 18L Termoelektrisk.

Denne køleboks har en kapacitet på 18 liter. Det er forholdsvist passende, når familien skal på tur. Det særlige ved denne køleboks er dog ikke kapaciteten. En fantastisk egenskab ved denne køleboks er, at den både kan køle og varme, alt efter hvad du har med i køleboksen.

Det er en detalje, vi var vilde med i vores kølebokstest. Køleboksen har et lys, der viser grønt, når den køler, og rød, når den varmer. Du er derfor aldrig i tvivl om, hvad du har indstillet den til.

Vi var overordnet ret imponerede over denne model i vores kølebokstest. Du kan nemlig få en forholdsvis god temperatur nede i køleboksen, selvom der er varmt udenfor. Ved 25 grader uden for køleboksen er det nemlig muligt at få temperaturen ned til -3 til +3 inde i køleboksen.

Denne køleboks kan derfor være nogenlunde anvendelig i sommerperioderne. Skal dine madvarer holde sig varme i køleboksen, kan du holde varmen på op imod 55 grader inde i køleboksen. Det var vi også ret vilde med.

I vores test af køleboks til bil testede vi både køle- og varmefunktionen. Begge funktioner virkede upåklageligt. Skal du have en lun frokost med i bilen, eller vil du hellere have kolde drikkevarer med, kan denne køleboks være særdeles god. Vil du have mulighed for køle- og varmefunktion, er dette den bedste køleboks til bilen indtil videre.

Specifikationer: 

 •  Udvendige mål: L44xB31xH35
 • Justerbar bærestrop
 • Fast bærehåndtag
 • Køling: 25+-3 grader celsius under omgivelses temperaturen
 • Opvarmning: 55+-5 grader celsius
 • Vægt: 5 kg

Konklusion på kølebokstest

Det var så den sidste model i vores test af køleboks til bil. Vi har nu introduceret dig for en helt del kølebokse, der hver især kan være yderst brugbare.

Det er svært at sige, hvilken der er den bedste køleboks. Det afhænger i høj grad af, hvad det er, du skal bruge den til, og hvor mange der er med i bilen. En mindre, lidt billigere køleboks kan derfor være den bedste køleboks for dig, hvis du typisk kun skal have forsyninger med til dig selv.

Skal du i stedet afsted med hele familien, og bilen er godt pakket, skal du helt sikkert gå efter en større model. Derudover er det en fordel at gå efter en køleboks, der kan køle godt nok ned, selvom der er varmt udenfor. Det kan fx være Køle/Fryseboks 35 Liter eller Dometic Tropicool TC-21FL Termoelektrisk Køleboks.

Der er en masse gode muligheder. Hvis du vil finde den bedste køleboks, går du ikke galt i byen ved at vælge en af modellerne i vores kølebokstest.

Læs mere om, hvorfor det er en fordel at tage en køleboks med i bilen her.