Isskrabertest – Find den bedste isskraber til bilen

Følgende artikler er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til i artiklen.

Når de kolde måneder indfinder sig, kan der være bøvl med is og sne på bilruden. Det kan tage længere tid, end du lige regner med, når du skal have skrabet alle ruder fri for sne og is. Du kan dog gøre det en smule lettere for dig selv, hvis du vælger den bedste isskraber til bilen til opgaven.

I dette indlæg har vi lavet en isskrabertest. Vi kunne også have kaldt det en vinduesskrabertest. Kært barn har mange navne. Vi har inkluderet flere forskellige isskrabere i testen.

Vi giver dig et indblik i, hvilke vinduesskrabere der er de bedste. På den måde kan du gøre fjerne-is-og-sne-fra-bilruderne-tjansen lidt sjovere og ikke mindst få det overstået lidt hurtigere.

Læs mere om, hvorfor det er vigtigt at fjerne is og sne fra bilruderne her.

Isskraber ”Bor-Is”

Køb den her >> 29,95 kr. 

I vores isskrabertest starter vi i den billige ende. Vi begynder med at introducere dig for Isskraber ”Bor-Is”.

Denne isskraber er forholdsvis simpel. Den har dog nogle gode egenskaber, der gør, at den kan være rigtig god at have i bilen, når vinteren indtræffer.

Denne vinduesskraber er lavet af hård plast. Den ligger forholdsvist behageligt i hånden, når du skal bruge den. Der er nemlig sørget for et ergonomiskkorrekt håndtag.

I vores vinduesskrabertest kunne vi godt lide grebet på vinduesskraberen. Det gode greb gør, at du føler dig mere sikker, hvis du skal lægge ekstra kræfter i for at fjerne genstridig is fra bilruden. Du får følelsen af, at du hele tiden har styr på, hvor du har isskraberen.

Kigger vi lidt nærmere på isskraberen, har den både en plastklinge, der er lavet af hård plast, og en gummiskraber. Gummiskraberen er rigtig god, når der kun ligger løst sne på bilruden. Den fjerner nemt og hurtigt sneen.

Har du lidt mere hårdfør is på ruden, kan du dog nemt vende vinduesskraberen om og bruge plastklingen i stedet for. I vores vinduesskrabertest var vi vilde med, hvor hurtigt du kan gå fra en sneskraber til en decideret isskraber med denne model.

I vores isskrabertest var vi overordnet godt tilfredse med denne model. Den klarede opgaven, som den skulle. Desuden kostede den ikke det vilde, hvilket helt klart også er et plus.

Isskraber med neoprenhåndtag

Køb den her >> 30,00 kr. 

I vores isskrabertest bevæger vi os nu videre til en isskraber, som ligger i samme boldgade rent prismæssigt. Vi kan nu præsentere dig for Isskraber Med Neoprenhåndtag.

Det første, vi bemærker ved denne vinduesskraber, er, at den er virkelig lækker at holde ved. Der er nemlig sørget for et håndtag i neopren. Ved du ikke, hvad neopren er, får du her en kort forklaring.

Neopren er syntetisk gummi, som er fyldt med lufthuller. Lufthullerne gør, at materialet er yderst fleksibelt. Det betyder, at det er blødt at holde ved. Derudover vil materialet tilpasse sig din hånd, når du holder ved neoprenhåndtaget på isskraberen.

I vores vinduesskrabertest var vi vilde med, hvor lille og handy den er. Den kan nemt ligge i handskerummet eller i sidedøren af bilen. Den bliver dog en smule begrænset af, at den ikke har en særlig bred skraber. Det tager derfor lidt længere tid at få bilen fri for sne og is.

Dette er dog en mindre detalje. I vores isskrabertest var vi nemlig meget imponerede over, hvor god den er, når du først kommer i gang.

Isskraberen har to sider. Den ene side har en helt lige kant. Den er rigtig god til at få løst sne af bilruden. Den anden side er lavet med en form for plastiktakker. Disse takker er yderst effektive, når du skal have bugt med is på bilruden.

Disse takker kan virkelig gøre en stor forskel, når hele din rude er fyldt med is. De formår at få ”slået hul” på isen, så du nemmere kan komme igennem den. Det var vi ret imponerede over i vores isskrabertest.

Overordnet er det en forholdsvis god isskraber. Der er dog nogle mindre detaljer, der gør, at dette ikke er den bedste isskraber til bil.

De Luxe Isskraber med messingklinge

Køb den her >> 29,95 kr. 

Vi bevæger os nu videre til en tredje isskraber i vores vinduesskrabertest. Denne er også placeret i den billige ende, når det kommer til prisen. Vi er nu kommet til De Luxe Isskraber Med Messingklinge.

Denne isskraber har også et virkelig godt greb. Her kan du virkelig give den gas, når der skal fjernes is og sne fra bilruden. Det særlige ved denne isskraber er, at den har et lidt længere håndtag end de to tidligere vinduesskrabere i vores vinduesskrabertest.

Det længere håndtag gør det noget nemmere at komme hele vejen rundt på bilruden, uden du skal strække hele kroppen ad led. Det er derfor helt sikkert en fordel, vi er vilde med.

Denne vinduesskraber er også udstyret med to forskellige klinger. Den ene klinge er lavet af gummi, hvorimod den anden klinge er lavet af messing. Gummiklingen gør det super let at fjerne løst sne fra bilruderne. Messingklinger er desuden særdeles gode til at fjerne is fra bilruden.

I vores isskrabertest kunne vi tydeligt mærke, at det gjorde en forskel, at der var benyttet en messingklinge. Vi kan ikke lige sætte en finger på hvorfor, men det var altså tilfældet.

Generelt synes vi, at du får rigtig meget vinduesskraber for pengene, når du vælger denne model. Vi fristes derfor til at sige, at dette er den bedste isskraber til bilen, når vi kigger på de billige modeller.

Vileda Isskraber

Køb den her >> 188,00 kr. 

I vores isskrabertest bevæger vi os nu videre til de lidt dyrere isskrabere. I den lidt dyrere ende starter vi med en Vileda Isskraber.

Denne vinduesskaber har flere gode kvaliteter, der helt sikkert er værd at fremhæve. Først og fremmest har den to forskellige klinger, du kan bruge. Den ene klinge er lavet af gummi, hvor den anden er lavet af hård plast.

En ting er, at der er to forskellige klinger. Det særlige ved denne isskraber er, at klingerne er forholdsvis brede. Det kan virkelig gøre isskrabertjansen lidt mere overskuelig. Faktisk er bredden på isskraberen hele 17 cm.

I vores vinduesskrabertest var vi vilde med, hvor meget lettere det blev at få fjernet sne fra bilruden med den brede vinduesskraber. Det er helt sikkert noget, der er værd at gå efter.

Det er dog ærgerligt, at den ikke har et lidt længere skaft, der passer til. Derudover er håndtaget nogenlunde. Det slår dog ikke vinduesskraberne med et neoprenhåndtag.

Alt i alt er der både fordele og ulemper ved denne isskraber. Vi synes dog stadig, at den er ret god til prisen. I vores vinduesskrabertest kan vi derfor sagtens anbefale denne isskraber.

Isskraber Med Snowbrush

Køb den her >> 299,00 kr.

I vores vinduesskrabertest bevæger vi os videre til den næste i rækken. Vi kan nu præsentere dig for Isskraber Med Snowbrush.

Denne isskraber kan virkelig noget. Det må vi indrømme. I vores isskrabertest var vi nærmest helt oppe at køre over, hvor god den er. Nu skal du høre hvorfor.

Først og fremmest er den udstyret med en teleskopstang. Det vil sige, at du kan justere længden på stangen, så den passer til størrelsen på den bilrude, du skal fjerne sne og is fra. Det her er altså virkelig smart.

Dette er dog ikke den eneste fordel ved denne isskraber. Isskraberen har ikke som sådan to klinger. I stedet for har den en forholdsvis lang børste i den ene ende og en plastikskraber i den anden ende. Du har derfor alt, hvad du skal bruge, både når der skal fjernes is og sne fra bilruden.

I vores isskrabertest var vi meget imponerede over, hvor effektive både børste og skraber var. Her får du for alvor bugt med sne og is i de kolde måneder.

En anden lækker detalje ved denne isskraber er, at den har hele to forskellige håndtag. Der er både et af neopren og et af plastik. Udformningen af plastik- og neoprenhåndtaget gør det oplagt at bruge to hænder til at fjerne is og sne med.

Det var vi ret vilde med i vores vinduesskrabertest. Det betyder nemlig, at du kan lægge lidt flere kræfter i, uden det føles som om, isskraberen render fra dig. Overordnet er vi ret imponerede over denne isskraber. Indtil videre er det helt sikkert den bedste isskraber til bilen i vores vinduesskrabertest.

Isskraber med handske

Køb den her >> 246,00 kr. 

Vi bevæger os nu videre til en anden form for isskraber i vores vinduesskrabertest. Vi præsenterer dig nu for Isskraber Med Handske.

Denne isskraber er lidt anderledes fra de andre. Den er nemlig udstyret med en handske ud over selve isskraberen. Det, synes vi, er virkelig smart. Det kan nemlig være en kold fornøjelse, når der skal fjernes is og sne fra bilruden. Sneen kan nemlig hurtigt overdænge din hånd. Det slipper du dog for, når du vælger denne isskraber.

Vi var ret vilde med, at det ikke bare er et hylster, der er trukket over isskraberen. Der er rent faktisk sørget for fór i handsken. Det er med til at gøre, at du kan holde hænderne varme og frie for sne og is, som du skraber af ruden.

Kigger vi lidt nærmere på selve isskraberen har den i teorien kun en klinge, som er lavet af plastik. På den anden side er den dog udstyret med nogle plastiktakker. De kan være behjælpelige, når der er hårdfør is på bilruden.

I vores vinduesskrabertest måtte vi erkende, at selve isskraberen ikke var noget revolutionerende. Den fungerede da efter hensigten, men vi har prøvet bedre isskrabere. Vi må dog også erkende, at det var virkelig smart med handsken ud over isskraberen. Det kan gøre det lidt sjovere og mere medgørligt at komme hele vejen rundt om bilen en kold vintermorgen.

Overordnet kan denne isskraber derfor være rigtig god, hvis du vil undgå den kolde fornøjelse, det kan være at fjerne sne og is fra bilruden.

Isskraber med teleskopstang

Køb den her >> 284,00 kr. 

Vi er nu nået til den sidste isskraber i vores isskrabertest. Vi kan dog også allerede afsløre, at det er en af de bedre, vi slutter af med. Vi kan her introducere dig for Isskraber Med Teleskopstang.

Som navnet så fint antyder, har vi her at gøre med en isskraber med teleskopstang. Ligesom med den forrige isskraber med teleskopstang i vores vinduesskrabertest er vi også ret imponerede over teleskopfunktionen ved denne isskraber.

Det gør det virkelig meget lettere at nå hele vejen over forruden med isskraberen, uden du nærmest skal op at ligge på kølerhjelmen for at kunne nå. Det slipper du heldigvis for med denne isskraber. Denne isskraber kan gå fra 100 cm og helt op til 145 cm. Teleskopfunktionen er derfor virkelig udnyttet ved denne isskraber.

Kigger vi nærmere på grebet, er der sørget for gode neoprenhåndtag. Det smarte er, at i den korteste udgave af vinduesskraberen er der neopren på størstedelen af stangen. Du kan derfor holde lige der, hvor det passer dig bedst. Det var vi ret vilde med i vores vinduesskrabertest.

Går vi videre til selve vinduesskraberen, kan du bruge begge ender. I den ende er der en børste, og i den anden ende er der en isskraber af hård plast. Børsten er forholdsvis bred, hvilket betyder, at du kan få fjernet sne fra ruden i en fart.

Plastklingen er dog knap så bred. Den var dog stadig yderst effektiv, når først du kommer i gang med den. Overordnet var vi meget imponerede over denne isskraber i vores isskrabertest. Her kan vi også fristes til at sige, at det er den bedste isskraber til bilen.

Konklusion på isskrabertest

Det var slutningen på vores isskrabertest. Vi har nu været igennem både de billige og knap så billige modeller i vinduesskrabertesten.

I den billige ende var det helt klart De Luxe Isskraber Med Messingklinge, der var den bedste isskraber til bilen. Her får du rigtig meget vinduesskraber for meget få penge.

Kigger vi på den lidt dyrere ende, kunne vi i vores isskrabertest erfare, at du helt sikkert får en bedre isskraber. Der er kælet lidt ekstra for detaljerne. Vi vakler lidt mellem to isskrabere, når vi skal finde den bedste isskraber til bilen i den lidt dyrere ende af spektret.

Det er selvfølgelig Isskraber Med Snowbrush og Isskraber Med Teleskopstang. De minder rigtig meget om hinanden.

Overordnet kan vi i vores isskrabertest konkludere, at det kan gøre en kæmpe forskel, når du vælger en isskraber med teleskopstang. Derudover kan en bred børste være rigtig god til at fjerne sne fra bilruderne i en fart.