Bilvokstest – Find den bedste bilvoks til din bil

Følgende artikler er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til i artiklen.

Din bil kan med tiden komme til at se lidt træt ud i lakken. Det kan derfor være en god idé at vedligeholde bilens lak med en god bilvoks, men hvilken skal du vælge? Vi har samlet en masse forskellige bilvokser i en bilvokstest, hvor vi kommer med anbefalinger til, hvilken bilvoks du skal vælge.

Motip Carcare – Speedvoks

Køb den her >> 85,00 kr. 

I vores bilvokstest starter vi ud med en speedvoks. Vi introducerer dig her for Motip Carcare – Speedvoks.

Denne bilvoks er virkelig nem at bruge. Det gode ved denne bilvoks er, at den virker ufattelig hurtigt. Du skal egentlig bare spraye den på, hvorefter den virker rimelig hurtigt. Dernæst kan du polere bilvoksen af igen, hvorefter du får en skinnende ren overflade.

Det smarte ved denne bilvoks er, at du ikke skal tænke over at få den fordelt ud på bilens overflade. Det gør det meget nemmere, at du bare kan sprøjte den direkte på.

Derudover er der sørget for, at spraydåsen sagtens kan sprøjte, selvom du holder den på hovedet. Du kan derfor komme til at sprøjte bilvoks på bilen – selv de steder, hvor det kan være svært at komme til.

I vores bilvokstest var vi meget imponerede over denne bilvoks. Den er nemlig yderst effektiv til at give bilens lak en flot, skinnede effekt.

Derudover er den med til at give en vandafvisende effekt til lakken. Din bil vil derfor være nemmere at gøre rent i fremtiden. Derudover vil skidt, insekter og andet snavs have sværere ved at sætte sig på din bil, når du benytter denne bilvoks.

SONAX Polish & Wax

Køb den her >> 89,00 kr. 

I vores bilvokstest går vi nu videre til en bilvoks fra SONAX. Der er her tale om SONAX Polish & Wax.

Det smarte ved denne bilvoks er, at den har flere forskellige egenskaber. Det betyder, at du både renser, polerer og forsegler lakken på din bil med denne bilvoks. Det, synes vi, er virkelig smart. Det betyder nemlig, at du i løbet af en proces kan foretage tre forskellige opgaver. Du kan derfor spare en del arbejde med denne bilvoks.

Når du skal bruge denne bilvoks, skal du selvfølgelig starte med at vaske bilen. Det er vigtigt, at bilen er ren, inden du går i gang. Der er her tale om en flydende bilvoks. Det er derfor en god idé at ryste flasken med bilvoks, inden du bruger den.

Du kan nu påføre bilvoksen med en blød klud på bilens overflade. Vi lod bilvoksen sidde et øjeblik, så det lige fik tid til at virke. Derefter kunne vi nemt polere efter med en ren klud.

Vi synes, denne bilvoks var virkelig nem at bruge. Derudover gav den et virkelig flot resultat, hvor bilens farve fik en helt ny dybde. Derudover får bilen en skinnende effekt med en fin glans. I vores bilvokstest var vi derfor positivt overrasket over, hvor god denne bilvoks var.

Alaska Advanced Hurtig Voks

Køb den her >> 99,00 kr.

I vores bilvokstest bevæger vi os nu videre til en bilvoks, der minder meget om den foregående. Der er her tale om en Alaska Advanced Hurtig Voks.

Denne bilvoks minder især om den foregående bilvoks i vores bilvokstest, da denne model også har en 3-i-1 løsning. Det betyder, at den også både renser, polerer og forsegler lakken på bilen, når du anvender denne bilvoks.

Det særlige ved denne bilvoks er dog, at der er tale om hurtigvoks. Det betyder, at den virker nærmest med det samme, du anvender den på bilen.

På mange måder virker den på samme måde som den foregående bilvoks. Du skal benytte den på en ren bil, hvor du lige skal ryste flasken inden brug. Dette er nemlig også en flydende bilvoks. Dernæst dupper du bilvoks ud på bilens overflade, hvor du efterfølgende kan polere bilen med en ren klud.

Vi var ret vilde med denne bilvoks i vores bilvokstest. Den giver nemlig et rigtigt flot resultat. Derudover hjælper den med at holde bilen mere ren. Den får nemlig en smudsafvisende overflade, samtidig med at den står helt blank.

En bonusdetalje ved denne bilvoks er, at du også kan bruge den til andre ting end bilen. Den kan nemlig også være rigtig god til campingvognen, hårde hvidevarer og glaserede fliser. Der er derfor helt klart tale om et multiprodukt, som kan bruges til mange ting i husholdningen. Det er en detalje, vi rigtig godt kan lide.

Motip Super Fast Wax

https://www.wupti.com/produkter/fritid-og-sport/biludstyr/bilpleje/bilvoks-og-polish/motip-hurtig-voks-500ml

Vi bevæger os nu videre til en anden hurtigvoks i vores bilvokstest. Vi kan nu introducere dig for Motip Super Fast Wax.

Igen har vi en bilvoks, hvor du ikke skal vente oceaner af tid på, at den virker. Du skal blot påføre den på bilen med en tør klude, hvorefter du med en anden tør klud kan polere bilvoksen af bilen.

Vi er vilde med, hvor hurtigt du egentlig kan få poleret din bil, når du benytter dig af en hurtigvoks. Synes du nogle gange, det kan være et tidskrævende projekt, er det helt sikkert en hurtigvoks, du skal gå efter.

Denne bilvoks havde vi en god oplevelse med i vores bilvokstest. Den gav en flot blank overflade, da vi var færdige med den. Der var en tydelig forskel. Derudover efterlader du bilens overflade smudsafvisende. Det gør, at bilen er nemmere at holde ren.

Overordnet er denne bilvoks helt klart en, vi kan anbefale.

SONAX Xtreme Hybrid Tech Wax

Køb den her >> 135,00 kr. 

Vi bevæger os nu videre til en lidt mere avanceret bilvoks i vores bilvokstest. Vi præsenterer dig her for SONAX Xtreme Hybrid Tech Wax.

Denne bilvoks er avanceret i den forstand, at den er sammensat på en lidt anden måde. Der er tale om en flydende bilvoks, der er nano-teknologibaseret. Det betyder, at der er benyttet mikroskopiske nano-vokspartikler i bilvoksen.

Det giver nogle fordele, der kan gøre en kæmpe forskel for overfladen på din bil. Når du benytter denne type bilvoks, vil de mikroskopiske partikler fordele sig i selv de mindste lakporer og fordybninger i lakoverfladen. Det har en konserveringseffekt, der kan forlænge holdbarheden på billakken.

En anden fordel ved denne type bilvoks er, at den er meget nemmere at fordele og efterpolere på bilens overflade. Du vil derfor opdage, at den er meget nemmere at arbejde med.

Da vi testede den i vores bilvokstest, var vi vilde med, hvor nem den er at arbejde med. Derudover er den yderst effektiv. Overordnet er det en bilvoks, der virkelig er værd at investere i. Indtil videre kan vi i hvert fald sige, at denne bilvoks er bedst i test.

SONAX Hard Wax

Køb den her >> 183,00 kr. 

I vores bilvokstest træder vi nu et skridt tilbage og fokuserer på en mere enkel bilvoks. Vi introducerer dig nu for SONAX Hard Wax.

Denne bilvoks er en traditionel hård bilvoks. Den er derfor rigtig god, hvis du er ude efter en bilvoks, som du udelukkende skal bruge til at beskytte lakken på din bil.

Denne bilvoks kræver lidt mere arbejde, da det er en hård voks. Når først du kommer igennem den, giver den dog også et rigtigt flot resultat. Denne bilvoks er til dig, der vil give din billakering lidt ekstra kærlighed.

Overordnet er det en rigtig god bilvoks, der kan forsegle og beskytte din lakering på bilen.

Armour All – Speed ​​Wax Spray

Køb den her >> 189,00 kr. 

I vores bilvokstest er vi nu kommet til en lidt anderledes bilvoks, som er yderst effektiv. Vi kan her introducere dig for Armour All – Speed Wax Spray.

Denne bilvoks adskiller sig fra de andre ved, at denne bilvoks kan sprøjtes direkte på bilens overflade. Derudover har den flere forskellige gode egenskaber, der gør den særdeles effektiv at benytte.

Det særlige ved denne bilvoks er, at den er lavet med ægte carnauba-voks. Det er en yderst effektiv form for voks, når det kommer til bilvoks. Vi var vilde med, hvor stor en forskel det egentlig gjorde, at der blev anvendt denne type voks.

Denne bilvoks giver en flot, skinnende overflade, samtidig med at den er smudsafvisende. Det betyder, at der vil være mindre snavs på din bil imellem vask. Det gode ved denne bilvoks er, at du både kan tilføje den på en våd eller tør overflade. Derudover skal du heller ikke bekymre dig om sollys. Du kan nemlig sagtens påføre den, selvom du står i direkte sollys.

En anden fordel ved denne bilvoks er, at den virker forholdsvist hurtigt. Du skal blot ryste den, hvorefter du kan sprøjte den direkte på bilens overflade. Umiddelbart lige efter kan du tørre bilvoksen af med en tør klud. Tør eventuelt over en ekstra gang. Vi havde erfaringer med, at det gjorde en forholdsvis stor forskel.

I vores bilvokstest var vi vilde med denne bilvoks. Den er virkelig nem at bruge, og du skal ikke tage en masse forbehold i forhold til sollys, og om bilen er tør eller våd. Overordnet var vi ret vilde med den, hvorfor vi helt sikkert kan anbefale denne bilvoks.

SONAX Polish & Wax Color Nanopro

Køb den her >> 199,00 kr. 

Vi er nu kommet til den sidste bilvoks i vores bilvokstest. Denne er dog også lidt anderledes fra de andre. Vi kan her præsentere dig for SONAX Polish & Wax Color Nanopro.

Det særlige ved denne bilvoks er, at der er en smule farve i voksen. Det betyder, at du kan dække diverse små ridser og lakbeskadigelser med denne bilvoks. Det, synes vi, er virkelig smart. Det kan nemlig også være med til at beskytte mod korrosion.

Det gode ved at vælge en bilvoks med farve er, at den frisker lakkens farve op. Du kommer af med den kedelige matte farve, som din bil kan have fået. Du får en bil, der virkelig kommer til at stråle ud over det sædvanlige.

Bilvoksen er forholdsvis nem at bruge. Det er en flydende bilvoks, som skal rystes inden brug. Derefter putter du bilvoksen på en klud eller svamp, hvorefter du dupper bilvoksen grundigt ind i lakken. Du skal blot lade det sidde i ca. 30 sek. Herefter kan du efterpolere med en tør og ren klud.

Her er der også anvendt nano-partikler, hvilket gør denne bilvoks ufattelig nem at arbejde med. Du får dog stadig en virkelig flot glans, der er lidt ud over det sædvanlige.

Vi var vilde med det flotte resultat, denne bilvoks gav i vores bilvokstest. Her får du virkelig en god bilvoks. En fordel ved denne bilvoks er, at der følger en SONAX colorpen med. Den kan du bruge til at dække små stenslag eller lignende, der måtte være i lakken

Hvis du ønsker at benytte denne bilvoks fra SONAX, er det selvfølgelig vigtigt, at du finder den i en matchende farve i forhold til din bil. Ellers kan du ikke udnytte de mange fordele, der er ved denne bilvoks.

Konklusion på bilvokstest

Vi har nu været igennem flere forskellige bilvokser i vores bilvokstest. Generelt er de alle sammen forholdsvist gode. De kan nemlig give en rigtig god glans til din bil. Det er dog ikke det eneste, du kan få ud af at benytte en god bilvoks til din bil.

I mange tilfælde får du mulighed for både at rense, polere og forsegle lakken på din bil, hvis du vælger en bilvoks med flere egenskaber. Det kan være en fordel at gå efter, da du får et betydeligt flottere resultat.

Når du vælger en god bilvoks, kan du også gøre noget forebyggende for din bil. En god bilvoks kan nemlig virke smudsafvisende. Det gør, at din bil bliver meget lettere at vaske, da snavset ikke vil blive nær så genstridigt.

I vores bilvokstest var vi egentlig ret vilde med alle de varianter, vi har valgt at inkludere i testen. Du kan derfor roligt gå med en af disse bilvokser. Vi var dog særligt imponerede over dem med nano-partikler i. De gjorde arbejdet lidt nemmere. Derudover gav det et virkelig flot resultat.

Derfor er SONAX bilvoks bedst i test. Det er især den sidste bilvoks i vores test, som vi var ret vilde med. Det kan virkelig gøre meget, at du vælger en bilvoks med farve i. Det synes vi derfor helt sikkert, du skal overveje, når du skal have en bilvoks til din bil.

Den anden SONAX bilvoks med nano-partikler var dog også særdeles god. Vil du have en bilvoks, der kan bruges til forskellige lakfarver, vil SONAX Xtreme Hybrid Tech Wax bilvoksen være bedst i test.