Lakforseglingstest – Vælg den bedste lakforsegling til din bil

Parked car

Følgende artikler er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til i artiklen.

Din bil kan med tiden blive en smule træt at se på i lakken. Det er især vind og vejr, der er den helt store synder. Det kan kræve en polering, hvor det efterfølgende er en god idé at benytte en lakforsegler. Det er dog ikke lige meget, hvilken lakforsegler du benytter.

Der kan være stor forskel på lakforseglinger. Vi har derfor lavet en lakforseglingstest, hvor vi tester forskellige lakforseglere. I vores lakforsegling har vi valgt at inkludere to forskellige lakforseglere. De har forskellige priser, men også forskellige egenskaber. I vores lakforseglertest afprøver vi begge for at finde den bedste lakforsegling.

Alaska Advanced Lakforsegler

Køb den her >> 81,00 kr.

I vores lakforseglertest starter vi med at kigge nærmere på en lakforsegler fra Alaska. Vi kan præsentere dig for Alaska Advanced Lakforsegler.

Denne lakforsegler adskiller sig fra mange af de traditionelle lakforseglere. Alaska har nemlig tænkt en smule ud af boksen, hvor de har lavet en mere avanceret lakforsegler. Det avancerede består i, at de har lavet en helt særlig sammensætning af vokstyper og teflon.

Den unikke sammensætning gør, at du får en særdeles god lakforsegler, hvor du helt sikkert kan se forskel. I vores lakforseglingstest var vi vilde med, hvor god denne lakforsegler er.

Når du benytter denne lakforsegler, får din bils overflade et spejlblankt og skinnende udseende. Det er dog langt fra det eneste, du får. Lakken på din bil får en helt hård overflade. Det er med til at beskytte lakken.

En fordel ved denne lakforsegler er, at den kan beskytte din bils lak i op til 12 måneder. Det er en detalje, vi var ret imponerede over i vores lakforseglertest. I vores lakforseglertest var vi også ret vilde med, hvor nem den er at arbejde med. Det er en lakforsegler, du sagtens selv kan bruge uden en mekanikers ’kyndige’ hænder.

I vores lakforseglingstest kunne vi rigtig godt lide, hvor mange gode egenskaber denne lakforsegler har. Når du benytter denne lakforsegler, giver du lakken et beskyttelseslag. Dette lag er med til at virke som et skjold. Det betyder, at når du anvender denne lakforsegling til din bil, vil lakken ikke blive beskadiget af luftens og nedbørens forurening.

Lakken kan være modtagelig over for diverse forureninger. Dette kan du dog undgå, når du benytter denne lakforsegler. En bonus med denne lakforsegler er, at det beskyttende lag også virker smudsafvisende.

Det betyder, at lakken ikke i nær så høj grad vil tage imod skidt og snavs. Den smudsafvisende effekt gør også, at din bil vil være meget nemmere at gøre og holde ren. Det er da en fordel, der er værd at tage med.

Overordnet var vi ret vilde med denne lakforsegler i vores lakforseglingstest. Derudover koster den ikke voldsomt meget. Det er derfor en lakforsegler, hvor langt de fleste kan være med. Vil du gerne have en billig variant, er den bedste lakforsegling helt klart denne.

Som en ekstra lille bonus kan denne lakforsegler benyttes til alle former for laktyper. Du skal derfor ikke tænke over, om din bil har en speciallak, når du benytter denne løsning.

NanoCover Billak Pro Forsegling

Køb den her >> 595,00 kr. 

I vores lakforseglingstest i jagten på den bedste lakforsegling bevæger vi os nu videre til en anden type lakforsegler. Denne lakforsegler adskiller sig endnu mere fra de traditionelle lakforseglere. Vi vil nu præsentere dig for NanoCover Billak Pro Forsegling.

Denne lakforsegler er anderledes i den forstand, at den anvender nanoteknologi. Det betyder, at der er sørget for en helt unik og forholdsvis anderledes sammensætning af ingredienser. Denne sammensætning kan give din bils lak noget helt unikt.

Den unikke sammensætning indbyder også til en forholdsvis unik fremgangsmåde. I vores lakforseglertest erfarede vi, at det krævede lidt mere at sætte sig ind i, hvordan det lige fungerer. Slutresultatet var dog virkelig imponerende, hvorfor vi har valgt at inkludere den i vores lakforseglingstest.

Det særlige ved denne lakforsegler er, at du ikke bare får en enkelt væske. Du får i stedet et helt sæt, hvor du selv skal blande væskerne sammen for at få lakforseglingen. I sættet får du alt, hvad du skal bruge, når du skal lakforsegle din bils lakering.

I vores lakforseglertest, synes vi, det er virkelig smart, at man får alt det nødvendige i ét sæt. Det betyder, at du ikke skal ud at købe en masse ekstra ting, når du skal lakforsegle din bil.

I sættet får du to forskellige væsker og en ekstra blandingsflaske. Derudover medfølger der svampe og en mikrofiberklud, som du skal bruge til at påføre og polere lakforseglingen ind i bilens overflade.

Når du skal benytte denne lakforsegling, skal du først have en helt ren bil. Dernæst skal du blande de to væsker sammen i den ekstra blandingsflaske. Det er en god idé at ryste flasken godt, så de to væsker bliver blandet godt sammen.

Du kan nu sprøjte væsken på en af svampene. Dernæst skal du polere lakforseglingen ind i lakken. Når du har gjort det, skal du lade det stå at tørre. Nano-partiklerne er nødt til at hærde helt ned i overfladen.

Når det er helt hærdet, kan du efterpolere med mikrofiberkluden, som følger med sættet. Det virker måske en smule omfattende, men vi kan love dig, at du får et virkelig flot resultat.

I vores lakforseglertest var vi imponerede over, hvordan denne lakforsegler forsegler lakken på en helt unik måde. Den sørger nemlig for, at vand og andre former for væsker nemt vil prelle af lakken. Det kan gøre en stor forskel for lakkens holdbarhed.

Lakforseglingen gør også, at det er langt nemmere at få snavs, is og rim af bilens overflade. Denne forsegling vil holde lakken ren på en helt særlig måde. Du vil hurtigt opdage, at du ikke behøver at køre bilen i vaskehal særlig ofte. Det er noget, vi var vilde med i vores lakforseglingstest.

Nano-teknologien gør, at du kan få en lakering, der ser ren ud hele tiden. Faktisk vil din bil se konstant ren ud i op til 6-12 måneder. Der kan derfor være en del penge at spare på at køre i vaskehal, når du vælger denne lakforsegling.

Som en ekstra beskyttelse vil denne lakforsegling beskytte mod små stenslag, ridser i forbindelse med vask, ridser fra negle og så videre. Derudover passer den på lakkens farve i forhold til solens stråler. Denne lakforsegling gør derfor, at du ikke skal bekymre dig om, at farven falmer.

Vi kan jo egentlig blive ved. Overordnet er der her tale om en virkelig god lakforsegler. Faktisk må vi indrømme, at det er den bedste lakforsegling, vi har prøvet. En ekstra bonus ved denne lakforsegler er, at du støtter op om en velgørende organisation, der hjælper med rent vand især i afrikanske lande.

Alt i alt er vi ret vilde med denne lakforsegler i vores lakforseglertest. Den er dog noget dyrere end den anden lakforsegling i vores lakforseglingstest. Den har dog også nogle helt enestående egenskaber.

Konklusion på lakforseglingstest

Vi er nu nået til vejs ende i vores lakforseglertest. I vores lakforseglertest har vi testet to forskellige lakforseglinger for at finde frem til den bedste lakforsegling.

Der kan være forskellige holdninger til, hvilken lakforsegler der er den bedste. Det afhænger især af præferencer og budget. I vores lakforseglingstest var vi meget imponerede over begge varianter. De gav begge et rigtigt flot resultat, som vi var ret vilde med.

Hvis du er ligeglad med prisen, vil vi helt klart anbefale NanoCover Billak Pro Forsegling. Det er den bedste lakforsegling i vores øjne. Det er dog også den dyreste. Du skal dog huske på, at der følger rigtig mange forskellige ting med i sættet. Selvom der tages højde for dette, vil den for langt de fleste stadig ligge i den høje prisende.

Er du lidt mere prisbevidst, behøver du ikke nødvendigvis gå efter den dyreste lakforsegling. En billigere variant kan sagtens være rigtig god. Alaska Advanced Lakforsegler er helt klart den bedste lakforsegling, vi har prøvet, når man kigger på lakforseglinger i den lidt billigere ende.

Disse to varianter i vores lakforseglingstest viser blot, at du sagtens kan finde den bedste lakforsegling inden for dit budget.

Hvorfor skal du give din bil en lakforsegling?

Der er en masse fordele ved at give din bil en lakforsegling. Som en del af vores lakforseglertest har vi derfor inkluderet en lille gennemgang af de fordele, du får ved at give din bil en lakforsegling.

Når du vælger at benytte dig af en lakforsegling til din bil, kan du forlænge lakkens glans. Det betyder, at lakkens udseende kan holde sig flot i meget længere tid. Lakforseglingen giver nemlig en mere skinnende farve til bilens lakering.

Når du får lavet en lakforsegling rigtigt, vil du beskytte lakken mod diverse vind- og vejrforhold, som med tiden kan være skadeligt for bilen. Dette inkluderer også beskyttelse mod solens skadelige stråler, som kan afblege lakken og give en kedelig mat farve.

Som en bonus kan en god lakforsegling også beskytte bilens overflade mod fugleklatter. Fugleklatter er kendt for at have en ætsende effekt på billakken. Det kan give nogle meget kedelige mærker. Det kan du dog slippe for med en lakforsegling, som beskytter lakken.

Når du benytter dig af en lakforsegling til din bil, vil det også være nemmere at holde bilen ren. Du skal ikke stå og skure og skrubbe bilen i tide og utide. Når du skal have bilen vasket, vil lakforseglingen dog beskytte lakken mod små ridser, som kan komme fra vaskebørster og -haller.

Overordnet vil du holde din bil meget mere velholdt. Det kan især være en fordel den dag, du skal sælge den igen. Du vil nemlig få flere penge for en velholdt bil, hvor lakken står skarpt. Har du leaset din bil, kan du undgå en eventuel ekstraregning. Bilen vil nemlig være mere velholdt, hvilket er noget, leasingfirmaer især lægger mærke til, når de får biler tilbageleveret.

Som en ekstra lille bonus slipper du for at bruge nær så mange penge på at køre bilen i vaskehal. Lakforseglingen gør nemlig, at bilen er nemmere at holde ren, og der kan derfor gå længere imellem, at du skal have bilen vasket.

Som du kan se, er der en masse fordele ved at sørge for at give din bil en lakforsegling. Det kan derfor hurtigt være penge, der er godt givet ud. Vi vil helt sikkert anbefale, at du giver din bil en lakforsegling. Om du benytter den ene eller den anden lakforsegler, som vi har præsenteret dig for i vores lakforseglingstest, er selvfølgelig helt op til dig.

Hvordan giver du din bil en lakforsegling?

Når du selv skal give din bil en lakforsegling, er det en god idé, at du sætter dig ind i det, inden du går i gang. Det er nemlig vigtigt, at du gør det rigtigt. Ellers ender du ikke med det resultat, du havde forventet.

Vi giver dig her i vores lakforseglertest en hurtig guide til, hvordan du skal give din bil lakforsegling. Først og fremmest vil vi lige påpege, at du skal læse indlægssedlen og eventuelt brugsanvisningen, der følger med. Der kan nemlig stå, hvis der er noget, der skal gøres på en bestemt måde med den pågældende lakforsegler.

Inden du går i gang, skal du gøre bilen ren. Det er vigtigt, at du har fjernet alle former for skidt og snavs. Ellers forsegler du det ned i lakken, og det vil du jo helst undgå. Derudover skal bilen typisk være tør, når du skal give den lakforsegling.

I mange tilfælde skal du starte med at polere lakken på bilen, inden du giver den lakforsegling. Det giver lakforseglingen det bedste udgangspunkt, og du vil få et flottere resultat.

Du skal nu til at påføre lakforseglingen. Lakforseglingen påføres typisk på bilen med en blød klud, svamp eller lignende. Det er lidt forskelligt, om du skal polere lakforseglingen ned forholdsvist hurtigt, eller det skal stå at trænge ind i et stykke tid, før du kan efterpolere.

Når du efterpolere, vil det typisk være med en mikrofiberklud, der sørger for at fjerne den overskydende lakforsegling.

Når du skal lakforsegle bilen, er det meget vigtigt, at du er omhyggelig. Det betyder, at du skal rundt i alle kanter med lakforseglingen for at få det bedste resultat. Når du er færdig med lakforsegling, skal det i de fleste tilfælde stå og hærde i forholdsvis lang tid. Det kan i nogle tilfælde være i op til 24 timer.

I hærdeperioden er det vigtigt, at bilen står tørt, og uden der kan komme snavs, der kan trække ind i lakforseglingen. Det er i grove træk sådan, du giver din bil en lakforsegling.