Sådan klæder du dig praktisk til roadtrips

Følgende artikler er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til i artiklen.

Vælg dine sko med omhu, når du skal ud på en roadtrip. Det kan være rart at have et par sko på, som du hurtigt kan tage af i bilen. Det er ofte lidt mere behageligt at kunne smide skoene, mens I begiver jer ud på landevejen.

Når du skal på roadtrip, kan et par gode sko være ballerinasko. Disse sko er nemlig hurtige og nemme at få af. Det gode ved ballerinaer er, at de kan både være flotte og praktiske. Du behøver derfor ikke at gå på kompromis med designet, når du vælger et par ballerinasko til jeres roadtrip.

Sorte leggins er klassisk og komfortabelt

Når du skal ud på roadtrip, handler det især om at finde noget tøj, der er komfortabelt, men som også er smart. Det behøver ikke nødvendigvis være et par joggingbukser. Du kan sagtens få et knivskarpt roadtrip-look, der er knivskarpt.

En god måde at bygge dit roadtrip outfit op på, er ved at starte med et par sorte leggins. Det er at gå helt klassisk til værks. Du har dog en masse muligheder, når det kommer til at peppe dit outfit op fra dette udgangspunkt.

Nærmest alt passer til et par sorte leggins. Derudover er de behagelige at have på, når du skal sidde i bilen i mange timer ad gangen.

Kør lag på lag

Når du skal i gang med at peppe dit outfit op, kan det være en fordel at køre lag på lag. På den måde kan du hele tiden justere dit tøjvalg, så det passer til temperaturen.

En anden grund til at køre lag på lag er, at du ikke behøver at pakke en masse tøj. Du vil nemlig have en masse forskelligt på, der hver især kan skabe et nyt outfit. Du kan derfor hurtigt skabe forskellige looks, alt efter hvor I er på vej hen.

Sæt håret op

Når du skal på en roadtrip, har du sikkert nogle tanker om, hvordan dit hår skal sidde, og hvordan make-uppen skal være. Den bedste løsning er dog at gå helt enkelt til værks. Sæt håret op i en hestehale eller i en enkel knold. Det behøver ikke at være mere kompliceret. Hold make-uppen helt enkel. På den måde skal du ikke tænke over, om det hele nu sidder rigtigt.

Husk solbrillerne og en stor håndtaske

Der kan være mange små finurlige ting, du skal huske, når du skal på roadtrip. Det er derfor en god idé at have en stor håndtaske med, når du skal ud på tur. Her kan du have en flaske vand, kamera, snacks, og hvad der ellers er nødvendigt for dig at få med på din roadtrip.

Vigtigt er det, at du også husker dine solbriller. Selvom det måske ikke er specielt varmt udenfor, kan der stadig være meget sol. Det kan være virkelig irriterende, hvis du hele tiden bliver blændet af solen. Sørg derfor for at huske dine solbriller, når du skal på roadtrip.