Sådan monterer du smartest mobilen i bilen

Mobil holder

Såfremt du ønsker at være sikker i trafikken, bør du altid prioritere sikkerheden før alt andet. Det kan du blandt andet gøre ved at holde mobilen i samme niveau som dine øjne samt ved at sørge for, at den altid er i en armslængde fra dig, mens du kører. Her i artiklen vil du blive præsenteret, inspireret af netkablet.dk, for tre smarte produkter, så du kan få monteret din mobil på instrumentbrættet med smarte mobilholdere.

Det burde slet ikke være til diskussion, at man naturligvis ikke bør anvende sin mobiltelefon, mens man kører i bil. Desværre er det stadig de færreste, der overholder denne regel, da mange er gået hen og blevet  meget afhængige af deres telefon. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det er utroligt farligt at bruge sin telefon, mens man kører, hvorfor man helt bestemt bør tage dette meget seriøst og i forlængelse heraf montere sin mobil enten på instrumentbrættet eller i forruden, så man har mindre sandsynlighed for at blive distraheret i trafikken. Der er naturligvis mange forskellige muligheder, og herunder kan du læse om tre forskellige måder.

Mobilholder til forrude eller instrumentbræt

Den selvklæbende mobilholder – eller den med sugekoppen – til forruden eller instrumentbrættet må siges at være den mest gængse model på markedet. Det anbefales dog, at man holder sig fra at investere i de modeller, der skal klæbes til forruden, i og med at sugekoppen sjældent holder særligt længe, hvilket kan resultere i, at din telefon falder ud af holderen og ned i instrumentbrættet, når du foretager et skarpt sving i trafikken. Herudover har disse modeller, der skal suges fast til forruden, desuden også en tendens til at ryste en hel del, især hvis der er tale om en større mobiltelefon. Sørg derfor for at være særligt opmærksom på dette, når du skal ud og investere i en mobilholder til forruden.

Mobilholder til CD-åbningen eller magnetisk mobilholder

Hvis din bil er udstyret med en CD-afspiller, kan du benytte denne som et sted, der kan holde din mobiltelefon på plads. Det afhænger dog naturligvis af, hvordan din CD-afspiller sidder i bilen, da den helst ikke må være for lavt placeret. Såfremt det er tilfældet, vil din telefon nemlig højst sandsynligt blokere for adgangen til dit instrumentbræt, mens du kører.

Endelig har du også mulighed for at vælge en mobilholder med magnetisk kraft. Såfremt din mobiltelefon er i et cover eller etui, skal du blot lægge en tynd metalplade derned, da denne vil gøre sådan, at mobiltelefonen kan hægte sig fast på en hvilken som helst mobilholder. Der er således ingen tvivl om, at dette er den nemmeste og hurtigste måde at få koblet din telefon til en holder, og du slipper derfor for at skulle bruge en masse unødvendig tid på det, hver eneste gang du skal ud at køre i din bil. Fordelen ved denne type mobilholder er især, at den ikke vil forstyrre GPS-navigationen eller beskadige dine data. Dog skal det nævnes, at metalpladen – som du skal lægge ind i mobilcoveret – kan forstyrre den trådløse opladning, hvorfor du bør være særligt opmærksom på dette.