Polo med 220 heste

Det har altid været sjovt at tage en lille bil og lægge en stor motor i. Nu prøver VW den velkendte opskrift og smækker en turbomotor med 220 HK i deres Polo.

På det årlige GTI-træf i østrigske Wörthersee præsenterede Volkswagen konceptbilen Polo R WRC Street. Bilen er stærkt inspireret af rallybilen Polo WRC, der fra næste år skal deltage i FIA World Rally Championship. Konceptbilen bliver i 2013 omsat til en ekstremt sportslig produktionsmodel, der skal fremstilles i begrænset antal.

Det muskuløse design med de store luftindtag siger næsten det hele, hvis ikke R- og WRC-logoerne allerede har afsløret det; Volkswagen Polo R WRC Street er ikke en hvilken som helst Polo, men en ganske særlig bil.

Inspirationen til denne slagkraftige konceptbil er kommet direkte fra Volkswagen Motorsport og Polo R WRC Street viser gerne sit slægtskab med den nye rallybil. Med sænket sportsundervogn, en fremtrædende hækspoiler og to fremstående udstødningsrør er sportsligheden er i højsædet.

Når den rammer markedet i 2013 vil den være den stærkeste serieproducerede Polo til dato. Endelige data om pris og antal følger senere, men allerede nu må man forvente at skulle stille sig i kø i god tid, hvis man vil have fingrene i et eksemplar.

Posted Under