Nu fås MINI til under 200.000

MINI til miniprisMange drømmer om at eje en rigtig MINI, og nu kan drømmen blive til virkelighed for under 200.000 kroner. Netop nu fås den nye MINI nemlig til priser fra 199.000 kroner og privatleasing fra 2.525 kroner om måneden.

En MINI til minipris. Sådan er tanken med en startpris på blot 199.000 kroner for en MINI, der fremover ventes at optræde langt oftere på den endelige liste af emner for næste bilkøb.

Pludselig er prisspringet fra en langt mere traditionel bybil til MINI ikke så stort. Så bliver det interessant og ikke mindst muligt for flere at tage MINI med i overvejelserne, når der skal vælges ny bil.

MINI er og har altid været sig selv. At være MINI ejer er lidt af en livsstil. Et unikt univers. Her skal der tages stilling til farver, designdetaljer og udstyrsmuligheder i et utal af kombinationer. Alt sammen med sin helt egen stil og udtryk.

For 199.900 kroner kan man nu få en MINI One Hatch med 75 hk, en CO2-udledning på 127 g/km og et forbrug på 18,5 km/l. Det at køre MINI er lidt ligesom at køre gokart på grund af det lave tyngdepunkt og de sporty køreegenskaber. Men der er styr på sikkerheden med seks airbags, og i Euro NCAP crash-test opnåede MINI topkarakter på fem stjerner.

Stadig favorabel privatleasing
Det er også stadig muligt at privatlease en MINI til en favorabel pris. Ved tre års leasing (45.000 km) starter priserne ved 2.525 kroner om måneden med en udbetaling på 25.000 kroner. Og for blot 225 kroner ekstra om måneden fås en ekstraudstyrspakke til en værdi af ca. 50.000 kroner. Ekstraudstyret omfatter blandt andet letmetalfælge (modelafhængigt), automatisk klimaanlæg, sportslæderrat, tågeforlygter, lyspakke, on-board computer, aflægningspakke med mere.