DM i Sæbekasseløb

Ganske vist er der lidt færre hestekræfter end vi plejer at skrive om, men underholdningsværdien skulle være sikret, når starten til DM i Sæbekasseløb skydes i gang hos Volkswagen-forhandlerne.
Nu kan man få chancen for at realisere drengedrømmen og virkeliggøre  talenterne som mekaniker eller racerkører. Det sker når en stribe Volkswagen-forhandlere affyrer startskuddet til DM i Sæbekasseløb og
afvikler de første indledende heats i juni måned.

De bedste i hver region går videre til en regionsfinale, og vinderne herfra skal dyste i den store landsfinale.

Der vil være mulighed for at stille op i to kategorier: enten som Familie-hold eller som Entusiast-hold. Dermed kan man både nyde en spændende dag sammen med sine forældre, bedsteforældre eller børn og bygge en sæbekassebil i løbet af formiddagen hos den lokale Volkswagen-forhandler – eller man kan samle sit eget team af venner og vise, hvordan en rigtig sæbekassebil skal skrues sammen.

Stiller man op som Entusiast-hold, skal alle deltagere være fyldt 15 år.

Alle, der allerede har en sæbekassebil stående i garagen eller på loftet, er naturligvis velkomne til at møde op til selve løbet med den pågældende vogn, der ikke behøver at være af mærket Volkswagen.

Gratis sæbekasse-kit
De 15 første tilmeldte hold får et gratis sæbekasse-kit til en værdi af 600 kroner, som skal bygges på dagen for de første heats hos forhandleren. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet på www.volkswagen.dk/saebekasse

Det er naturligvis gratis at deltage i løbet. Er man ikke blandt de 15 første, kan man på selve dagen bygge sin egen sæbekassevogn (medbring materialer – forhandlerne stiller værktøj til rådighed), og er man allerede den lykkelige ejer af en sæbekassebil, kan man blot tage den med og give den et ”facelift” med et af de gratis Volkswagen-stylingkits, med bl.a. fartstriber og startnummer, som forhandlerne forærer til alle deltagere i løbet.

Der vil blive kåret en lokal vinder, som går direkte videre til den regionale finale, der bliver afholdt umiddelbart efter sommerferien. Den endelige og landsdækkende finale i DM i Sæbekasseløb vil finde sted til efteråret i København.

Vinder-teamet kan ikke blot bryste sig af titlen som Danmarksmester i Sæbekasseløb, men vinder også en kør-selv-ferie til Disneyland Paris til en værdi af 20.000 kr. Og turen til Paris gøres ikke i sæbekassebilen, men derimod i en af Volkswagens populære bilmodeller.

Læs mere om arrangementet på www.volkswagen.dk/saebekasse

Posted Under