Disse autostole anbefaler vi i 2018

Baby in car seat

Når du skal vælge den rigtige autostol til dit barn, er det først og fremmest vigtigt at vælge en autostol der passer til barnets højde, vægt og alder. Derudover er det vigtigt at vælge en, hvor sikkerheden er i top, så dit barn er godt beskyttet ved en kollision.

Generelt når du skal vælge en ny autostol, skal du tænke over, hvor mange biler autostolen skal bruges i. Hvis den skal kunne bruges i flere forskellige biler, er det vigtigt at tjekke, at stolen passer i alle bilerne. Derudover skal du tage stilling til, om det skal være en stol med isofix eller selemontering. Isofix-stole anbefales, da de oftere er bedre i sikkerhedstests. Her får du vores bud på de bedste autostole, som kan fastspænde dit barn sikkert i bilen, og som derudover sikrer nem betjening og god komfort til barnet.

RECARO Zero 1

Denne autostol er den idéelle stol til din nyfødte. Autostolen kan bruges helt fra barnet bliver født og indtil det vejer 18 kg. Denne autostol sikrer komfort til din baby og fungerer både til bagudvendt og fremadvendt kørsel. Indtil din baby er mindst 15 måneder gammel, skal det sidde bagudvendt i bilen. Autostolen sikrer høj brugervenlighed. Stolen har en smart 360 graders drejefunktion, så du let kan vende stolen efter behov. Autostolen har en aftagelig pudeindsats, som gør den specialdesignet både til nyfødte, men også når din baby bliver større. For at sikre dit barn størst mulig sikkerhed, er denne autostol godkendt efter i-Size standard. Derudover skal denne autostol monteres med isofix-beslag i bilen. Isofix-beslag sikrer, at autostolen sidder ordentligt fast i bilen, så både autostolen og barnet sidder godt fastspændt ved kollision. Du kan købe RECARO Zero 1 autostolen her.

Cybex Pallas M-FIX

Denne autostol er ideel til, når dit barn vejer 9-36 kg. Autostolen sikrer dit barn en fantastisk støtte og support, og derudover er autostolen garanteret en lang levetid på mere end 11 år, så den kan bruges af flere børn, og stadig sikre den samme komfort og sikkerhed. Denne autostol har en særlig beskyttelsespude mod frontalkollision, som sikrer dit barn. Derudover kan denne autostol vokse med dit barn og let tilpasses dit barns behov. Stolen kommer med en sikkerhedspude, som sikrer dit barn som lille, og som let kan fjernes, når dit barn bliver større. Autostolen har desuden en vipbar hovedstøtte, som beskytter dit barns nakke og rygsøjle. Barnets hoved falder ofte forover når det sover, men denne autostol kan sørge for at holde hovedet på plads. For at give maksimal sikkerhed, er denne autostol fastspændt med isofix-systemet, som sørger for, at autostolen sidder godt og stabilt fastspændt i bilen.

RECARO Zero 1 og Cybex Pallas M-FIX er vores anbefalede autostole til dit barn. RECARO Zero 1 er en sikker og komfortabel autostol til din nyfødte, som kan erstattes af Cybex Pallas M-FIX når dit barn vokser og får behov for en ny autostol. Begge autostole har fået gode bedømmelser i sikkerhedstests og da begge autostole fastspændes med isofix, sikrer det, at både dit barn og autostolen er fastspændt forsvarligt.