Dansk Citroen Klub

Dansk Citroën Klub er stiftet af en flok entusiaster d. 4 september 1956. Den er dermed den ældste bilmærke-klub i Danmark. Den startede som en 2CV klub, men er siden blevet en klub for alle Citroën-modeller, uanset alder.

Klubben afholder, lokalt og på landsplan, fælles arrangementer som værkstedsdage, kursér, besøg på virksomheder, træf i ind eller ud- land, fælles ture i forbindelse med de store Verdenstræf, eller blot små lokale sammenkomster.

Klubben er upolitisk og har til formål er at danne rammen om aktiviteter i relation til Citroën automobiler.

Klubben består af en Landsklub og et antal lokalafdelinger hvis medlemmer er medlem af landsforeningen. Alle med interesse for Citroën automobiler kan optages som medlemmer. Som medlem af en lokalafdeling, modtager man landsklubbladet CITRACTION, som laves i samarbejde med ID/DS klubben, 6 gange om året. Desuden har man én stemme på årsmødet pr. medlemsskab.

Landsklubben varetager kontakten med Citroën Danmark A/S og med offentlige myndigheder. Endvidere koordinerer den landsdækkende og internationale aktiviteter, administrerer klubbens fællesøkonomi og ikke mindst udgiver klubbens fælles blad, CITRACTION, der udkommer 6 gange årligt.