Volvo Nice Price

Med Volvo Nice Price Service introducerer Volvo et godt tilbud til de ældre Volvoer som kører rundt på de danske veje. Der er tale om et specialtilpasset vedligeholdelseskoncept til de ældre Volvo modeller.

Følgende modeller er omfattet af Nice Price Service: Volvo 200, 300, 400, 700, 800 og 900 serien samt Volvo S70/V70 til og med årgang 2000 og Volvo S40/V40 til og med årgang 2004. Prisen for Nice Price Service er fast og inkluderer både arbejdsløn og reservedele.

I Nice Price Service indgår et grundigt eftersyn, der omfatter udskiftning af olie og oliefilter, samt en stor sikkerhedskontrol, hvor der ikke bliver gået på kompromis med Volvos høje kvalitet og sikkerhedsstandarder. Og Volvo indestår for kvaliteten med et stempel i servicebogen.

100 procent original
Alle reservedele i Volvo Nice Price konceptet er Volvo Originaldele, altså samme dele som bilen blev bygget af på fabrikken. Reservedelene sælges til en fordelagtig pris. Det er vigtigt at erstatte udslidte reservedele med identiske originale reservedele, da delene som indgår i hele bilens funktionssystem, er nøje afstemt og testet, i forbindelse bilernes konstruktion.

Ud over Volvo Nice Price Service, tilbyder de danske Volvo forhandlere yderligere en række reparationer til fast pris, så forbrugeren kan føle sig sikker på, at værkstedsregningen ikke overstiger det forventede. Disse tilvalg er en blanding af dele, der naturligt skal skiftes på grund af slid, f.eks. bremseklodser, sikkerhedsmæssige arbejder som udskiftning af bremsevæske og yderligere tilvalg, der tager hensyn til miljøet både uden for og inde i kabinen.

Det autoriserede Volvo værksted er det eneste værksted, der med garanti kan tilbyde forbrugeren kombinationen af originale reservedele, Volvo’s unikke arbejdsmetoder og ekspertisen hos de specialuddannede teknikere.