Til de små fartentusiaster

Dette indhold er sponsoreret

Det er ikke altid det nemmeste, at finde det helt rigtige legetøj til de mindste. Mange ting bliver hurtigt uinteressante og bliver gemt væk. Nogle gange sker dette, fordi legetøjet bare ikke falder i god jord, men det sker mindst lige så ofte, fordi barnet i takt med udviklingen mister interessen, da legetøjet ikke er udfordrende nok. Et bud på legetøj, som vil skabe glæde i lang tid, er en Pedal Traktor. Passer alderen og størrelsen endnu ikke helt til en traktor, er Gåbiler til børn også en oplagt mulighed til de allermindste.

Pedaltraktorer med vedvarende glæde

Er der en lille landmand gemt i maven på dit barn eller blot en nysgerrighed på verden og på at tage opdagelse efter nye ting? Uanset hvad, er det et ønske for rigtig mange børn, at have deres helt eget køretøj som for eksempel en traktor. Selvom ”traktor” muligvis er et af de første ord barnet lærer, gør den sig bedst egnet fra toårsalderen. Når tiden er inde og traktoren først er i hus, vil den skabe vedvarende legeaktivitet og glæde for jer alle. En pedaltraktor kan fås i flere forskellige farver og der kan købes diverse påhængsvogne til den, så den opfylder alle barnets ønsker. Netop en vogn til at hænge bag på traktoren vil skabe mange stolte øjeblikke. Med en vogn kan barnet for eksempel give en hjælpende hånd i haven, når der i efteråret skal samles blade ind, eller være med til at hente en omgang is om sommeren og sørge for en sød hjemmelevering. Med en traktor og en vogn findes der næsten ingen grænser for, hvad der kan transporteres.

Og så er noget af det bedste ved legen med traktoren også hele udviklingen af barnets motorik, som helt automatisk bliver styrket af at køre rundt på den.

Biler til de allermindste

Har den helt lille allerede lidt benzin i blodet, men ikke alderen og højden til en pedaltraktor, er en gåbil et stærkt alternativ og et rigtig godt første bilkøb. I får mest ud af investeringen, når barnet kan tage de første skridt, da bilen ikke vejer specielt meget, og barnets vægt nemt kan få den til at vælte. Men når først barnet finder ud af, hvordan de ben skal koordineres med bilen, går det stærkt og er sjovt. Ligesom pedaltraktoren skaber leg med gåbilen god motion og er godt for barnets udvikling og motorik. De mindste skal heller ikke snydes for at imponere de voksne med deres køre- og transportevner. Der findes nemlig også små, fine vogne til dem.