The Gallery Brummen

Et sted i Holland findes himlen for alle elskere af klassiske biler. Gallery Brummen har gennem mere end 25 år været stedet at søge efter de sjældne, eksotiske eller bare glemte skatte, som bilindustrien har begavet os med.

Gallery Brummen er en unik blanding af klassiske sportsvogne og livsstil. Men det er ikke kunst som hænger på væggene i dette galleri; det er biler som står tæt pakket og som kan gøre de fleste drengerøve misundelige. Hvis man forestiller sig at nogen havde hevet alle motorplakaterne ned fra teenageværelserne og gjort dem til virkelighed, så har man et meget godt indtryk af Gallery Brummen. Det er en bilforhandler skabt i drømmeland.

Stedet er skabt af Nico Aaldering som har fået hjælp af sønnen Nick Aaldering og en lang række dedikerede ansatte. Sammen har de skabt et forum for bilelskere. Sønnen Nick står for den daglige drift, mens farmand Nico rejser hele verden rundt på en evigt jagt efter den næste gode handel på de sjældne og eftertragtede biler. Ikke noget helt tosset job, hvis vi skal sige det.

Gallery Brummen har cirka 350 biler på lager og de udskiftes hele tiden når en af bilerne finder en ny og selvsagt lykkelig ejer. Indehaverne udtaler selv at lageret har en værdi af mindst 10 millioner euro. Uden danske afgifter vel at mærke.

Og man er tilbøjelig til at tro dem, når man ser deres salgsliste. Næsten uanset hvad du leder efter, så kan man nemlig finde drømmebilen; Ferrari, Bentley,  Jaguar, MG, Alfa Romeo, Volvo, Fiat, Mercedes, Porsche, Triumph eller Maserati.

Bilerne kan ses på deres hjemmeside, men her på redaktionen advarer vi på forhånd om at det er stærkt vanedannede at drømme sig væk i tågerne af en lottogevinst.

Det store galleri blev indviet i december 2000 og skal give køberne af de klassiske biler en passende og værdig oplevelse. Man skal ikke forvente at afdække skatten i en misligeholdt lade, men derimod i passende præsentable omgivelser komplet med butik og mulighed for at indtage et let måltid. At købe bil skal være en unik oplevelse, som de siger hos Gallery Brummen. Vi tror dem gerne og lægger vejen forbi når Lotto har ringet…

Fakta
www.thegallerybrummen.nl
The Gallery Brummen
Arnhemsestraat 47
6971 AP BRUMMEN
Tel. + 31 575 564055