Seat giver prisgaranti

seatprisgarantiDet har længe været en myte at autoriseret service er dyrere, men nu bringer Seat en interessant prisgaranti på banen, som kan ændre holdningerne. Kort fortalt vil Seat ganske enkelt matche tilbuddet, som kunden har indhentet fra et uautoriseret værksted. Denne nye prisgaranti på værkstedsarbejde og service, vil ifølge Seat give flere kundefordele; udover sikkerhed for kvalitetsarbejde udført af vores specialiserede teknikere, giver det også et stempel i servicehæftet fra autoriseret forhandler, som er med til at øge bilens brugtvognsværdi.

Konkurrencen rundt omkring på landets værksteder er benhård. Og mange værksteder reklamerer med lave priser på serviceeftersyn og olieskift.
Seat i Danmark har et mål om, at det ikke skal være dyrere at få serviceret bilen hos SEAT end andre steder. Den nye prisgaranti matcher forhandlerne prisen på serviceeftersyn eller værkstedsarbejde, som kunden har fået fra et andet værksted, blot der er tale om den samme ydelse.

“De laveste priser betyder oftest, at der er noget, man ikke får med. Vi vil derfor matche priserne, men samtidig vil vi også oplyse om, hvad det er man IKKE får med“, siger Lennarth Engelund, Eftermarkedschef for SEAT i Danmark.

De danske SEAT forhandlere oplever kunder, der kommer igen efter et eller to besøg på et andet værksted. Oftest fordi det har vist sig, at der ikke er benyttet korrekte reservedele, væsker og olier, eller at værkstedet ikke havde den rette ekspertise. Samtidig tror mange kunder fejlagtigt, at service er det samme som et olieskift.

Lennarth Engelund uddyber; “et service hos et autoriseret SEAT værksted omfatter bl.a. vigtige opdateringer af bilens software, der kan påvirke både bilens driftsøkonomi og forureningsniveau.  SEAT i Danmark og alle forhandlere modtager kontinuerligt opdateringer til alle bilmodeller direkte fra SEAT fabrikken i Barcelona og er dermed altid bedst muligt klædt på til, hvad der skal udføres ved et eftersyn, hvilke reservedele der skal anvendes, og hvordan bilen bedst muligt vedligeholdes efter fabrikkens forskrifter.”

Når bilen altid er serviceret efter SEAT fabrikkens forskrifter, skal kunden ikke selv dokumentere, at der er brugt rigtige reservedele, og at reparationen er udført korrekt. Det klarer Seat.

Mere information om regler og betingelser for Seats nye prisgaranti kan findes på www.seat.dk.