Sådan gør du din arbejdsplads sikrere for alle

Dette indlæg er betalt og lavet i samarbejde med de sider der linkes til.

På arbejdspladser, hvor tunge industrimaskiner er en del af hverdagen, er der behov for stor sikkerhed, så arbejdsulykker forhindres. Det er absolut nødvendigt, at maskinerne holdes ved lige, at de testes regelmæssigt, og at arbejdspladsen er indrettet på en sikker måde.

I denne artikel vil vi kort gennemgå, hvordan du kan sikre, at din arbejdsplads er sikker for dine medarbejdere.

Få et ingeniørfirma til at teste jeres maskiner

Tunge industrimaskiner skal testes regelmæssigt, så man sikrer, at de fungerer, som de skal. Når maskinerne testes, kan man også finde nye måder at bruge maskinerne mere effektivt på, og det sparer i sidste ende arbejdstimer og udgifter.

Det er dog ikke alle firmaer, der har ressourcer til at teste deres maskiner selv, og derfor er det en god idé at lade et ingeniørfirma gøre det i stedet for. Et rigtig godt sted at starte din jagt på den perfekte ingeniørvirksomhed er hos R&D, som er en dansk ingeniørvirksomhed med speciale i at udvikle testsystemer til sværindustrien.

En af fordelene ved at hyre en ingeniørvirksomhed er, at sådanne firmaer har en lang række eksperter på lønningslisten, der alle kan bidrage med forskellige ekspertiser. På den måde får du innovative løsninger, der effektivt tester dit firmas industrielle maskiner.

Få gulvet på værkstedet eller fabrikken sikret

Noget af det vigtigste, når industrigulve skal lægges, er, at gulvet er skridsikkert og slidstærkt. Det skal fremstilles af et materiale, der forhindrer, at man falder, og som samtidig kan modstå slid.

Hvis du er interesseret i at udforske de mange muligheder inden for skridsikre og slidstærke industrigulve, bør du stærkt overveje at undersøge epoxybelægning.

Epoxy er et ekstremt slidstærkt og skridsikkert materiale, der ofte bruges til industrigulve. Epoxy hældes ud over en overflade, og så snart det hærder, giver det en flot overflade, der kan modstå meget slid.

Industrigulve med epoxybelægning har også den store fordel, at de er nemme at rengøre, og derfor er det et oplagt valg, hvis du gerne vil gøre din virksomheds gulve mere skridsikre, slidstærke og nemme at rengøre.

Med epoxybelægning giver du altså din virksomheds gulve en belægning, der forhindrer, at dine medarbejdere falder, samtidig med at de kan modstå slid fra tunge maskiner. Epoxygulve er et helt oplagt valg, og det tager ikke lang tid, fra det er hældt ud, til det hærder. Fordi epoxy skal blandes i de helt rigtige forhold, anbefales det, at det blandes af en professionel, der ved, hvordan materialet opfører sig.