Rolls Royce Phantom

Verdens bedste bil er den blevet kaldt. Vi skal ikke kunne sige det, for ligesom 99,9% af resten af Danmarks befolkning har vi desværre ikke råd til at købe bilen. Vi kan kun hviske navnet med ærefrygt: Rolls Royce Phantom.

En af verdens bedste blev præsenteret da Rolls-Royce lancerede sin nye Phantom. Bilentusiaster frygtede ellers, at BMWs overtagelse af Rolls-Royce ville udvande det ædle mærke, og at Rolls-Royce ville bliev reduceret til en bleg skygge af fordoms storhed. Den frygt er nu gjort til skamme med en af de mest imponerende Rolls-Royce-modeller i årtier.

Rolls-Royce Phantom har et karrosseri i aluminium og bagdørene åbner modsat af fordørene så der er ekstra nem adgang til kabinen. Luftaffjedring sørger for en sublim komfort. Rolls Royce Phantom håndbygges i engelske Goodwood, og indeholder et overflødighedshorn af luksus. Motormæssigt mangler der heller ikke noget. Her er BMWs 6,75-liters V12, der bevirker, at den enorme bil også kan accelere fra det meste.

Køberen kan blot læne sig tilbage og nyde kabinens ypperlige komfort med de fineste og dyreste materialer. Prisen i Danmark er omkring 8 millioner kroner. Hertil kommer så udgiften til chauffør, da man jo gerne skulle fragtes standsmæssigt rundt.