Renault Twingo med superøkonomisk dieselmotor

Renault Twingo med superøkonomisk dieselmotorVil man køre virkeligt langt på literen og samtidig havde en billig bil, kan Renault Twingo Diesel være en mulighed for de prisbevidste pendlere.

Som den eneste bil i det mindste segment kan man nu få Renault Twingo med superøkonomisk dieselmotor. Til blot 109.900 kroner får man en Twingo diesel, der kører hele 29,4 km/l.

Som den eneste bil i mini segmentet lancerer Renault den faceliftede Twingo i en superøkonomisk dieselversion. Der er tale om en 1.5 Dci med 75 hk og med en dieseløkonomi på 29,4 km/l.

Det betyder adskilligt længere afstand mellem de alt for dyre visitter på landets tankstationer og samtidig kan køberen af en Twingo diesel se frem til en årlig grøn ejerafgift på blot 740 kroner.

Der er dog ikke tale om en skrabet lille bil for med kampagneprisen på 109.900 kroner er seks airbags, ESP og radio med Bluetooth faktisk standard. Og så byder Twingo diesel også på en feature som mange pendlere nødigt vil undvære – nemlig cruise control.

”I det mindste segment er dieselmotorene nærmest helt forsvundet og det er lidt paradoksalt, når man ved at selv de mindste må slide ret meget asfalt på et år. Derfor er vi naturligvis ret glade for, at vi nu kan tilbyde en lille bil med diesel til en pris hvor ingen andre kan være med” siger pressechef i Renault Danmark Søren Hyltoft.