Renault giver 40.000 for din gamle bil

Renault går nu for alvor i offensiven. Frem til den 30. juni får man mindst 40.000 for sin gamle bil ved køb af en Renault Clio diesel.

Konkurrencen er skærpet på det danske bilmarked, og nu smider Renault en trumf på bordet.

Køber man en Renault Clio diesel inden udgangen af juni måned får man mindst 40.000 kroner for den bil man bytter ind. Indbytningstilbuddet gælder kun Renault Clio diesel, men det er til gengæld ligegyldigt, hvilken version der så er tale om.

For den billigste version – den fem-dørs Clio med 75 hk diesel, der går hele 25 km/l betyder det, at den koster 138.900 kroner, mens den i stationcar version efter rabat koster 148.900 kroner mod normalt 188.900 kroner.

Ønsker man mere power under hjelmen – uden at det går ud over brændstoføkonomien – kan man vælge en 90 hk diesel, der trods et bedre moment og flere hestekræfter har samme fine brændstoføkonomi som den 75 hk version. Femdørs udgaven koster normalt 189.900 kr, men efter fradrag af de 40.000 kr. er vi nu nede på 149.900 kr. Ønsker man den som stationcar er prisen 159.900 kr.

“Renault har altid været aggressive når det gælder priser og med vores nyeste tilbud til bilkøberne sætter vi en tyk streg under, at Renault ikke står tilbage for konkurrenternes tilbud. Nu vi smider den hidtil mest aggressive indbytningspris på bordet,” siger direktør i Renault Danmark Henrik Bang.

Renaults motorer er alle udviklet med højtydende teknologi, der får det optimale ud af hver en dråbe brændstof.

Ved at at bytte den gamle med ind i et nyt køb kan man samtidig spare på de løbende udgifter ved at skifte til en energiklasse A bil. Der er ofte mange penge at spare på det lavere brændstofforbrug, den lavere grønne ejerafgift og i nogle tilfælde også forsikringspræmien.

Det med småt
Gode tilbud er som regel behæftet med visse betingelser, og i dette tilfælde gælder det, at bytteprisen kan opnås som en kombination af prisen for den brugte bil og rabat på den nye bil.

Priserne er eksl. leveringsomkostninger på 3.680 kr. Tilbudet gælder kun for privatpersoner ved køb af ny Clio dCi personbil inden den 30. juni 2012 og kan ikke kombineres med andre tilbud. Ligeledes tages der kun personbiler på hvide plader i bytte og maksimalt 1 bil per kunde.

Med med disse små forbeholdt ligner det et utroligt godt tilbud fra Renault.