Præcisionsur fra Porsche

Porsche er mest kendt for deres sublime sportsvogne og præstationerne i racerløb som Le Mans. Men fremover skal også præcisionsure bære navnet Porsche. Lanceringen af Porsche Worldtimer vandt iF Award 2008.

Siden 1972 har Porsche Design ud fra kerneværdierne passion, performance & precision udviklet unikt tilbehør til den moderne og stilsikre mand. Et arbejde, de i kraft af deres nye ur – Worldtimer P´6750 tildeles årets iF product design award for.

Industri Forum Design har siden 1953 uddelt deres designpris, der anses som et prestigefuldt symbol på fremragende design. Prisen betragtes som en af de vigtigste i verden indenfor design, og den tiltrækker årligt over 1800 bidrag fra mere end 30 lande.

The iF Design Awards består af i alt fem uafhængige designkonkurrencer, hvoraf iF product design award i år gik til Porsche Design og uret Worldtimer.

Det prisvindende ur – Worldtimer P´6750 skiller sig ud fra de overfyldte ur-hylder med sit tidløse og rendyrkede design og i særdeleshed grundet anvendelse af en ny og enestående teknologi, som gør det muligt at vise tiden i to forskellige tidszoner på én gang.

Uret er fremstillet i titanium, forsynet med to kroner, måler 45 mm i diameter og fås i såvel sort som titan grå. Derudover er Worldtimer vandtæt til 100 meters dybde.

Hvermandseje bliver uret dog næppe med en pris på 75.500 kroner før man kan spænde det nye ur om håndleddet.