Peugeot Danmark får ny direktør

Der har været skiftedag hos Peugeot Danmark. Kenneth Hansen tiltræder som ny administerende direktør. Han vil nu sikre, at Peugeot igen kan blive Danmarks mest solgte personbilsmærke.

Flemming Bak har efter tre års virke hos Peugeot Danmark fratrådt sin stilling som adm. direktør for K. W. Bruun Scandi A/S og K. W. Bruun Import A/S.

Som ny adm. direktør for de to selskaber er udnævnt Kenneth Hansen, der kommer fra en stilling som adm. direktør for Dankor Autoimport A/S, der har varetaget Chevrolet-importen til Danmark.

Kenneth Hansen har en solid erfaring i bilbranchen, idet han tidligere har været direktør for både SsangYong Danmark, Peugeot i Sverige og ikke mindst Chevrolet Danmark, hvor han har været manden bag de seneste års succeshistorie.

Peugeot Danmarks nye adm. direktør glæder sig til at stå i front og lede løveflokken.

”Peugeot er et spændende mærke med en unik historie som markedsleder i et årti på det danske marked, og det glæder jeg mig rigtig meget til at stå i spidsen for,” siger Kenneth Hansen.

“Jeg vil sætte fokus på det gode købmandskab, og mit mål er helt klart at føre Peugeot tilbage øverst på podiet som Danmarks mest solgte personbilsmærke,” siger Kenneth Hansen og understreger, at dette ikke bare er luftkasteller.

”Vores modelprogram har gennemgået en markant fornyelse, og vi har nu en række stærke modeller, der tilbyder både kvalitet, design og rigtig gode køreegenskaber. Vores seneste model, 508, er et perfekt eksempel på den moderne Peugeot – og med den nye 208, som lanceres her i foråret, har vi al mulig grund til at være optimistiske. Herudover vil jeg fremhæve vores dedikerede Peugeot-forhandlere, der med deres professionalisme og engagement uden tvivl er et af vores helt stærke kort.”