Nye leasingpriser på BMW og Audi

En del har holdt vejret, mens bilimportørerne har regnet på konsekvenserne af de ny afgifter på leasingbiler. Nu er BMW og Audi klar med priser på deres program.

Regeringens lovforslag med det usexede navn ”L94 – Forslag til lov om ændring af registreringsafgiftsloven” har fået flere til at frygte voldsomme prisstigninger. Heldigvis ser det ud til at frygten har været ubegrundet. To af de vigtigste spillere på leasingmarkedet i luksussegmentet, BMW og Audi, har nu haft tid til at regne på konsekvenserne og præsenterer nye priser på en del af deres flåde.

Hos Audi er meldingen at priserne fastholdes på samme niveau som før den nye leasinglov, der skulle sætte en stopper for de såkaldte “mindstebeskatningspriser” ved registrering af leasing- og demobiler.

Audi Danmark har efter nærlæsning af de nye lovtekst konstateret, at det ikke bliver nødvendigt at justere priserne, hverken kontantpriser, privatleasingpriser eller beskatningsgrundlaget ved erhvervsleasing.

Det vil sige at man kan lease en Audi A1 Sportback 1.2 TFSI med privatleasing for 2.550 kroner pr. måned med 25.000 kroner i udbetaling.

Skal man et nummer op, starter priserne for en A3 med 3 døre på 3.500 kroner pr. måned – også med 25.000 i udbetaling.

Hos BMW kan man få en ny BMW 116d Efficient Dynamics Edition med 116 HK til 3.550 kroner pr. måned med 30.000 i udbetaling. Det gennemsnitlige brændstofforbrug er opgivet til imponerende 26,3 km/l med en CO2-udledning på kun 99 g/km.

Rykker man en klasse op hos BMW, tilbydes en 316d Sedan til 4.850 kroner pr. måned med en førstegangsbetaling på 35.000 kronber. Denne aftale løber i 36 måneder og omfatter 60.000 km.

Priser og leasingpriser på udvalgte modeller findes på www.bmw.dk samt på http://sites.audi.dk/privatleasing