Lease en bil og bliv godt kørende

Lease en bil og bliv godt kørende

Dette indhold er sponsoreret

Der er i dag stort fokus på miljøvenlige løsninger og den grønne omstilling, som alt sammen er med til at bevare miljøet og klimaet. Som en del af disse er anvendelsen af elbiler og hybridbiler blevet mere og mere populært, da du kan køre langt på en miljøvenlig måde.

Anvendelsen af elbiler og hybridbiler har også fundet vej til leasing verdenen, hvor det er blevet muligt at privatlease både el- og hybridbiler. Dette er både en miljøvenlig måde for dig at køre rundt på, samt en billig måde at have bil på.

Hvis du vil se det store udvalg af el- og hybridbiler, så kan du se mere på hjemmesiden https://gomore.dk/leasing/electric-hybrid. Du kan også læse med her og lære om mere om leasing af el- og hybridbil.

Hvad er privatleasing?

Privatleasing af en bil er lidt tilsvarende til at leje en lejlighed. Du betaler en fast lav pris om måneden for at anvende en el- eller hybridbil. Du kan lease en bil mellem 12 og 36 måneder. Den lave månedlige ydelse, som du betaler for leasing af bilen, inkluderer både service på bilen, forsikring af bilen, samt en mængde kilometer om året, som bilen må køre. 

Det er en billig løsning, hvis har brug for en bil i en kortere periode, og du ikke har lyst til selv at skulle ud og købe en bil. Når du privatleaser, så er alle omkostninger dækket gennem den månedlige ydelse, og dermed skal du ikke bekymre dig om uforudsete udgifter for din bil. 

Der tilføjes hele tiden nye typer og modeller af elbiler og hybridbiler, og derfor kan du finde nogle lækre og nye modeller, som du kan komme til at køre ved privatleasing. 

Hvilke andre muligheder tilbyder GoMore?

Hos GoMore kan du vælge selv at lease din bil, hvis du har en el- eller hybridbil, som du ikke selv skal bruge. Her vil en privatperson lease din bil under de helt samme vilkår i kontrakten, som hvis du ville lease en bil. 

GoMore står til ansvar for forsikringen, så når du får din bil tilbage, så er den i præcis samme stand som da du lånte bilen ud. Dermed får du ingen ekstra regninger, men til gengæld kan du tjene penge på at lease din bil til privatpersoner. 

Du kan også vælge en delevenlig udlejning af din elbil eller hybridbil. Dette foregår således, at du tilbyder andre GoMore medlemmer som ikke har en bil, en mulighed for at køre med dig. Til gengæld kan du reducere din månedlige ydelse på grund af brugerbetalingen fra andre medlemmer.