Køb en Spark og få 30.000 kroner

Der er blevet købt stort ind af julegaver og træerne i mange hjem bugner af både bløde og hårde pakker. Og lige efter julen kommer det store bytte-gave-mareridt, der kan efterlade en anstrengt mine i panden hos mange. Men hos Chevrolet Danmark kan man nu “bytte” sin gamle bil ud med en ny og få stor rabat.

Trænger den gamle bil til udskiftning kan man lige nu få mindst 30.000 kr. for den gamle bil, hvis man køber en ny Spark 1.2 LS eller LT Chicago med metallak.

Køber man en ny Spark 1.0 LS Chicago med metallak, giver Chevrolet mindst 20.000 kr. for den gamle bil.

Spark, der er en smart bybil, er Danmarks mest solgte bil og tilbyder energimærke A, halvårlig afgift på kun 260 kr., maksimale 5 stjerner i sikkerhed (ESP er standard i Danmark) og en kabine der nemt rummer 5 personer.

Samtidig har der masser af udstyr, der i Spark 1.2 LS Chicago versionen omfatter blandt andet 14″ fælge, Aircondition, Ratbetjent radio/CD med USB, 4 højttalere, Sædevarme, for. fjernbetjent centrallås, Eldrevne sideruder, for og bag samt El-sidespejle med varme og Tågeforlygter.

Man skal naturligvis læse det med småt, og det er en betingelse, at indbytningsbilen er indregistreret på hvide plader. Tilbuddet gælder maks. en indbytningsbil pr. ny bil og kun så længe lager haves. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud.

Læs mere hos Chevrolet Danmark, hvor der også er oplysninger om at der holdes åbent hus den 7. januar, 8. januar og 15. januar 2012.