Er din bil skadet? Så besøg din-bil.dk!

Damaged car

Hvis uheldet er ude, så har du sikkert ikke lyst til at bruge oceaner af tid på at finde det autoværksted, der er tættest på dig, og som kan give dig den bedste pris. Det rette autoværksted skal findes i en fart, og reparationen skal helst være til en god pris.

På din-bil.dk kan du hurtigt og gratis finde det autoværksted eller den mekaniker, der er i nærheden af dig, og du får ovenikøbet hele tre forskellige, uforpligtende tilbud, som du kan vælge imellem. Se mere her.

Tre gratis og uforpligtende tilbud

Det er nemlig rigtigt. Det koster dig ikke en øre at bruge din-bil.dk til at hjælpe dig med at få tre tilbud fra autoværkstederne nær dig. Siden får provision, hver gang du benytter dig af et tilbud, som den giver dig, men for dig er det 100 % gratis at bruge siden.

Din-bil.dk blev oprettet af fem entreprenører fra hovedstaden i 2017. Tilsammen har de over 55 års erfaring inden for arbejdet med hjemmesider. Udover servicen med de tre gratis tilbud udgiver de også med jævne mellemrum blogindlæg omhandlende biler, som du kan læse.

På sigt er det også deres intention, at du let skal kunne finde reservedele til din bil. Siden indeholder nemlig en kæmpe database med autoværksteder og mekanikere fra hele Danmark, så du kan søge både på Sjælland, i hovedstaden, Syddanmark, Midtjylland og Nordjylland. Du er altså ikke længere begrænset af det område, du bor i, da din-bil.dk giver dig adgang til hele landets autoværksteder.

Du får dine tre gratis og uforpligtende tilbud ved at klikke på linket øverst i dette blogindlæg eller ved at gå ind på din-bil.dk. Herfra skal du gå videre til ”Få 3 tilbud nu”, hvorefter du skal oplyse dit postnummer, din e-mailadresse og bilens nummerplade. Disse ting skal blot oplyses, så databasen kan finde autoværkstederne og mekanikerne nær dig, kontakte dig senere med tilbuddene og for at være sikker på, at din bil er registreret.

Derefter skal du blot krydse den boks af, der svarer til din bils problem. Har du fx problemer med bilens gear, trykker du bare på ”Gearkasse” og evt. beskriver nærmere, hvad problemet er. Hvis det er et synligt problem, kan du også tage et billede af skaden og uploade det.

Hvis du umiddelbart ikke kan finde den boks, der beskriver din bils problem bedst, kan du altid trykke på ”Andre opgaver” og angive flere detaljer.

Sidens mærkesag er, at det skal være nemt for dig at vedligeholde samt at få repareret din bil. Derfor opfordres du til at være grundig i din beskrivelse af bilens problem, så du kan få det bedste tilbud. Tilbuddene er som sagt helt uforpligtende.

Artikler til bilnørden

Siden gør det nu også nemmere for dig at vedligeholde din bil og forebygge skader. Der kommer nemlig til at blive udgivet blogindlæg, der handler om forskellige emner inden for biler. Der findes også allerede nu en håndfuld artikler lige fra stenslag til vinterdæk. Du har altså mulighed for at blive klogere på forskellige områder inden for bilpleje, så du nemmere kan forebygge skader på din bil.

Hvis du er blevet nysgerrig, og du gerne vil have tre gode tilbud fra et lokalt autoværksted, så tjek hjemmesiden ud allerede i dag!