Champions League hos Ford

Ford inviterer til Åbent Hus med Champions league konkurrence billetterFor de fodboldinteresserede er der nu en ekstra grund til at kigge forbi den lokale Ford-forhandler. Ford inviterer nemlig til Champions League fest med Åbent Hus, hvor man kan deltage i konkurrencen om billetter til Champions League-finalen i München.

I weekenden den 28.-29. april inviterer alle landets Ford forhandlere til Åbent Hus i fodboldens tegn. Ford markerer sit 20-års jubilæum som officiel sponsor for UEFAs Champions League-turnering, og derfor strør Ford-forhandlerne om sig med Champions League-merchandise til besøgende, som lægger vejen forbi for at prøvekøre en ny Ford.

Der er blandt andet UEFA CL-fodbolde til de første 4.000 besøgende, der testkører en Ford.

Samtidig har man mulighed for at deltage i konkurrencen, hvor hovedpræmien er en tur for to personer til Champions League finalen på Fussball Arena i München lørdag den 19. maj. Præmien inkluderer fly, hotel og optakts-middag og selve finalekampen, set fra nogle af de bedst placerede sæder på stadion og repræsenterer en samlet værdi på 42.000 kroner.

Fords Åbent Hus-weekend giver samtidig mulighed for at prøvekøre Fords modeller, inklusiv den nye og meget roste Ford Focus 1,0 EcoBoost, som på trods af den beskedne motorstørrelse har imponeret den danske motorpresse med sit dynamiske kraftoverskud og lave brændstofforbrug.

I løbet af weekenden står Fords servicerådgivere ligeledes parat til at give nuværende Ford-ejere en gratis gennemgang af deres bil og en officiel UEFA Champions League-kasket oveni hatten.

I forbindelse med arrangementet byder Ford på en række skarpe finansierings-tilbud, hvor en ny Ford Focus kan finansieres fra 2.595 kroner per måned.