Auktion for veteranbiler og liebhavere

MGB Cabriolet 1965 auktionBCA Autoauktion A/S i Vejle indbyder til årets auktion over veteran-, vintage- og liebhaverbiler. Veteranbilsentusiaster får fart, hestekræfter og stof til drømme i nogle af de biler, der er på listen ved årets veteranbilsauktion.

Det er torsdag den 17. maj at BCA Autoauktion inviterer liebhavere til at byde på bilerne, der blandt andet omfatter en BMW 850i Coupe 5.0 V12 fra 1991. Denne bil går fra 0 til 100 km i timen på under 6 sekunder og Bilmagasinet kaldte bilen ”et mindre mesterværk”.

Motoren i den sjældne BMW 850 er forløber for raceren MacLaren F1, og BMW videreudviklede bilen med sin store V12 motor til yuppier, under navnet M8. Bilen er uhyre sjælden.

Modellen, der er til salg på BCA’s auktion, har kørt 156.000 km. Farven er blåmetal, og bilen fremstår helt i original stand, nøjagtig som da den forlod fabrikken. Bilen sælges for et finansieringsselskab og er på danske plader.

Endvidere sælges også en MG B Cabriolet 1.8 årg. 1965 i den klassiske grønne farve. Modellen MG B blev produceret fra 1962 til 1980, og 1965-modellen er i fin og original stand

En anden af auktionens trækplastre er en Chevrolet Corvette Cabriolet årgang 1968. Corvetten er modelleret over den populære ”Mako Shark” showbil, og hylder begyndelsen på 3. generations Corvetter. Farven på Chevrolet Corvette Cabriolet af årgang 1968 er sort og bilen fremtræder i pæn stand.

Dørene til BCA åbnes kl. 8.00 og auktionen starter kl. 11.00 og her kan interesserede opleve en intens stemning af kubik, nypudset lak, skinnende krom og helt unikke liebhaverbiler og motorcykler. Entré for voksne er 50,- kr. inkl. katalog, mens børn under 12 år ifølge en voksen kommer gratis ind

BCA Autoauktion på Bugattivej i Vejle er Europas førende indenfor auktion over brugte biler, motorcykler og varevogne.