Verdenspremiere på iV-4

suzukiiv4Bag navnet iV-4 gemmer der sig en nye og spændende konceptmodel fra Suzuki, der efter planen skal gå i produktion i løbet af 2015. 

Siden 1970´erne har Suzuki med modeller som LJ-serien, Jimny og Grand Vitara været en af pionererne indenfor udviklingen af SUV biltypen. Og med den nye iV-4 løfter Suzuki nu sløret for designretningen på deres næste SUV model, der er planlagt til introduktion i 2015.

Med en længde på 4,2 meter hører modellen til i den større ende af B-segmentet, hvor den vil blive et friskt alternativ til modeller som Opel Mokka, Nissan Juke og Peugeot 2008. iV-4 modellens design udtrykker den robusthed, de oprindelige SUV’er havde, og det er tydeligt, at Suzukis designere har arbejdet på at inddrage Suzukis DNA i udviklingen. Når man ser den nye model, er der derfor ingen tvivl om, at her kommer en ny kompakt SUV fra Suzuki.

Det er planen, at produktionsmodellen skal kunne gøres personlig ved et stort udvalg af forskellige designdetaljer, ligesom et avanceret firehjulstræk system også vil være en mulighed.