Spar 80.000 på el-bil

Mitsubishi skærer op til 80.000 kroner af prisen på deres el-bil iMiEV. Det gør den langt mere interessant for danske forbrugere.

Benzin- og dieselprisernes himmelflugt gør skiftet til el-bil mere og mere lukrativt. Nu nedsættes prisen på iMiEV, så elbilen nu ikke blot er et miljørigtigt men også et økonomisk fornuftigt valg. Prisen nedsættes med op til 80.000 kroner, så prisen kommer ned på 200.000 kr.

Det er en prisnedsættelse, som er til at tage og føle på. Så ønsker man at vælge både økonomisk og miljøbevidst, når man skal vælge ny bil, er det nu, man skal slå til”, udtaler John Wulff, Brand Manager hos Mitsubishi Danmark.
Prisnedsættelsen er gældende fra mandag den 27. august og gælder et begrænset antal biler.

Nemt og sikkert – og slet ingen motorstøj
Med elbilen bliver der ikke flere ture til tanken. Ladning kan ske fra et helt almindeligt stik med 220V – 10 Amp hjemme i bilejerens egen garage. Det tager ca. 8 timer at lade den fuldt. Men iMiEV er også udstyret med stik til en lynlader, hvor 80% opladning kan foretages på en halv time. Clever har opsat 58 standere rundt om i landet, som giver mulighed for lynopladning. De nøjagtige placeringer findes på www.clever.dk

Mitsubishi iMiEV er en af de første masseproducerede elbiler. Der er således tale om ”den ægte vare” – ikke noget med ombygninger.
Som standard fås sikkerhedsudstyr som ESP og antispin, ABS bremser med EBD samt 6 airbags. Hertil kommer masser af komfortudstyr som f.eks. aircondition, alufælge, automatgear og fjernbetjent centrallås.

Bilen er perfekt til bykørsel og transporterer nemt 4 personer og bagage rundt.

5 års eller 100.000 km garanti på batteriet
Der er færre sliddele på en elbil, så det er primært holdbarheden af det dyre batteri, bilejerne har fokus på. ”Bilejeren skal føle sig sikker på holdbarhed og serviceomkostninger på en iMiEV, så Mitsubishi tilbyder 5 år eller 100.000 km garanti på batteriet og 3 år eller 100.000 km på resten af bilen”, slår John Wulff fast.