Peugeot til 0 kroner

Peugeot præsenterer som de første et privatleasingkoncept, hvor man helt uden udbetaling og med automatisk kreditgodkendelse kan køre af sted i en ny bil.

Kampen om leasingkunderne spidser til i takt med, at stort set alle mærker kan tilbyde deres modeller med mere eller mindre fordelagtige leasingaftaler. Markedet har boomet hos almindelige bilister i de senere år, efter at leasingmodellen i en lang periode kun var attraktiv for virksomheder.

Den almindelige forbruger har taget leasingmodellen til sig og nu tilbyder Peugeot med deres Express koncept, at man kan få ny bil på en helt ny måde.
Peugeot har genfortolket den traditionelle leasingmodel og kan som de første i den danske bilbranche præsentere et privatleasingkoncept med 0 kroner i udbetaling og automatisk kreditgodkendelse.

De eneste krav er, at man skal være mindst 21 år, ikke være registreret i RKI (Ribers Kredit Information) og kunne dokumentere en månedlig bruttoløn på mindst. 15.000 kr.

Ligesom hos andre bilproducenter er der ingen uforudsete udgifter, for man betaler en fast månedlig ydelse, som også inkluderer Peugeot Service- og reparationsaftale. Det giver økonomisk tryghed og ro i sindet, da man hverken skal tænke på udgifter til service eller hvor meget bilen er værd, når man skal af med den.

Peugeot Express priser
Peugeot Express udbydes i samarbejde med Peugeot Finans og de månedlige ydelser er baseret på en løbetid på 36 mdr. og 45.000 km.

Priseksempler:
Peugeot 107 fås til en månedlig ydelse fra. 2.395 kr. for en 107 Access 68 hk 3-dørs, mens 206+ har en månedlig ydelse på 3.195 kr. for en 206+ Generation med 1,4 HDi 70 hk  5-dørs.

Peugeots nyeste medlem af familien, den innovative 208, fås til en månedlig ydelse fra 2.795 kr. for en 208 Access 1.0 VTi 68 hk 3-dørs og familiebilen 308 St.car har en månedlig ydelse på 4.495 kr. for en Access med 1,6 HDi 92 hk.

Læs mere om konceptet på www. peugeot.dk.