Peugeot 508 årets bil hos AVIS

Peugeot 508 har vundet en række titler, herunder ’Årets Bil’ i Spanien og ’Årets Firmabil’ i Norge og prisregnen fortsætter. Nu har Peugeot 508 vundet den fornemme pris fra biludlejningsfirmaet AVIS, hvor kunderne stemte den ind som ’Årets Avis bil 2012’.

Tiltaget fra AVIS om at finde årets AVIS bil fik stor opbakning fra kunderne, hvor i alt 40.000 indgav deres stemme. Valget foregik imellem 44 biler udvalgt af fagkyndige fra AVIS, hvor bilerne blev vurderet ud fra de 3 kriterier om komfort, køreglæde og design.

Direktøren fra AVIS, Gianluca Testa fortæller, at en stor del af AVIS-kulturen er at tage kundernes behov og mening til efterretning.

”Heraf opstod ideen om at involvere vores kunder i valget af årets AVIS bil. Tiltaget har været en stor succes og vi er allerede i gang med at planlægge næste års valg,” siger Gianluca Testa fra AVIS.

Peugeot 508 årets bil hos AVIS
Peugeot 508 årets bil hos AVIS

Peugeot 508 blev med succes lanceret i april 2011 som resultatet af målrettet arbejde med 4-års udvikling bag sig og en klar målsætning om at den moderne 508 skulle tage Peugeot ind i en ny æra. Og med priser og titler, der ikke engang kan tælles på en hånd må missionen siges at være lykkedes.