Ny serie sammenligner motorkørsel og poker

Ny serie sammenligner motorkørsel og poker

Der kan være tendens til at sammenligne ensartede sportsgrene. Ketsjersports som tennis, padel og badminton, og boldspil såsom fodbold og håndbold sammenlignes ofte. Disse sammenligninger virker ikke så fjerne. Lighederne mellem sportsgrenene er ret hurtigt synlige. En ny serie går dog videre end disse gængse sammenligninger, som ligger lige til højrebenet. Serien sammenligner nemlig motorkørsel med poker og finder mange ligheder mellem de to discipliner. 

Lanceringen af den nye serie

‘Between the Lines’ er navnet på en ny dokumentarserie med et interessant fokus og en noget anderledes approach. Dokumentarserien sammenligner de to discipliner motorkørsel og poker og finder mange ligheder mellem de to. Serien er produceret og udgivet af den velkendte virksomhed PokerStars, som med årene er blevet en af de største udbydere og platforme inden for poker. Første afsnit af serien blev lanceret for kort tid siden, og allerede nu kan man finde afsnit to af serien på blandt andet Youtube. Inden længe følger flere afsnit af den kreative serie med den noget anderledes tilgang til emnet. Det er i forbindelse med Formula 1 Red Bull Racing, at man har valgt at udgive serien, og der er ingen tvivl, om at serien leverer et interessant indhold og nogle spændende sammenligninger. 

Turneringerne er store i begge discipliner

Blandt andet når det kommer til store begivenheder og turneringer, er der ifølge serien mange ligheder mellem motorkørsel og poker. Inden for begge verdener findes der et hav af prægtige og imponerende begivenheder og turneringer, som tiltrækker enorme mængder af opmærksomhed. I motorsporten findes der blandt andet en turnering som Monacos Grand Prix, der tiltrækker store mængder af opmærksomhed rundt om i hele verden og huser nogen af verdens hurtigste biler. I pokerens verden findes der også et hav af store begivenheder og turneringer, som tiltrækker stor opmærksomhed og mange mennesker. Heraf kan blandt andet nævnes Sunday Million, som er verdens største ugentlige online pokerturnering. Derudover kender mange nok til World Series of Poker (WSOP), som afholdes årligt i Las Vegas i USA og lokker nogen af de helt store navne og pokerspillere til samt European Poker Tour (EPT), som også er en af de helt store begivenheder inden for poker. Kort sagt er både motorsporten og pokeren discipliner med store begivenheder og turneringer.   

Mindset og strategi er alfa og omega i begge discipliner

Foruden de store begivenheder og discipliner fremhæver serien ‘Between the Lines’ også, at der i både motorsport og poker er tale om nødvendigheden af at have en solid strategi og det rette mind set. Man kommer ikke sovende til en sejr i hverken motorsport eller poker og det kræver en person af en helt særlig støbning for at kunne slå sine modstandere af pinden og komme helt til tops. Det handler om at vide, hvor, hvornår og hvordan man bør angribe og heri også at kunne tage højde for de udfordringer, det givne scenarie byder på. Selvom man står ansigt til ansigt med store udfordringer, kan man nå langt og hele vejen i mål med den rette strategiske tilgang og det rette mind set, og det gælder når det kommer til både motorsport og poker. Tør man vende risicis til muligheder, er man ikke bange for at gå all in, har man mod på at gå aggressivt til værks og formår man at udnytte overraskelsesmonumentet, kan man nå langt i begge discipliner. Når alt kommer til alt, er der altså mange ligheder mellem motorsport og poker.

‘Between the Lines’ er altså en serie med et yderst interessant indhold og et meget kreativt approach. Serien når helt sikkert i mål med sine mange sammenligninger af motorsporten og pokeren. Som seer er man helt overbevist, om at de to discipliner bygger på meget af det samme indhold – både hvad angår de store turneringer, den strategiske tankegang og det vindende mindset. Det bliver uden tvivl spændende at følge seriens næste afsnit, som forhåbentlig bliver udgivet inden længe.