Ny Seat Toledo

seattoledoDen nye Toledo fra Seat er ifølge producenten hverken minibil eller stationcar. Men et sted midt i mellem. Og det kommer prisen til gode.
Det er ikke alle bilkøbere, der kan nøjes med en minibil eller finder prisen for en rummelig stationcar for høj.  Til de, der ønsker plads midt i mellem, kan SEAT nu tilbyde den nye SEAT Toledo. En bil i mellemklassen med 550 liter baggagerum til en pris fra kr. 154.900.

SEAT har produceret over 860.000 styk af de første to Toledo-modeller, der har været en overvældende succes for den tyske spansker. Og nu kan SEAT så præsentere den nye Toledo, der hverken er en minibil eller en stationcar. Og det er netop pointen med den nye Toledo, der har ekstraordinært meget plads for sin klasse, lyder det fra SEATs direktør i Danmark.

Der er masser af bilkøbere, der af pladshensyn ikke kan nøjes med en minibil, men hellere synes om at køre en stor stationcar. De vil gerne have god plads midt imellem. Og det får de med Toledo, der både har et fantastisk design og samtidig gemmer på de funktionelle dyder fra en hatchback og stationcar, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen, direktør for SEAT i Danmark.

Mere plads end du har behov for
Med en længde på 4,48 m er den nye Toledo 4 cm længere end forgængeren fra 2004 og har en stor, bredt åbnende bagklap. Den forholdsvis lange akselafstand giver udover god plads til bagage og masser af benplads til alle i bilen.
Den nye SEAT Toledo appellerer til kunder, der er på udkig efter en praktisk og prisbillig hatchback med masser af plads – uden at skulle give afkald på SEATs kendetegn: Elegant design og dynamisk køreglæde, siger Jesper Stoltenberg-Mathiesen.

seattoledo2


Bedst i klassen på emission

Når det gælder forbrugs- og emissionstal er Toledo blandt de bedste i klassen. Toledo-kunder kan således vælge mellem de allernyeste motorer fra Volkswagen Group.  Højdepunkterne omfatter yderst effektive TSI-benzinmotorer på 1,2 og 1,4 liter og en 1,6-liters common rail-TDI-motor. En 7-trins DSG-dobbeltkoblingsgearkasse fås i kombination med de mest kraftfulde benzinmotorer.

Benzin-versionen af Toledo udleder kun 116 g CO2 pr. km. Ecomotive-versionen, som er TDI-dieselmotoren, der leverer 105 hk fra en slagvolumen på 1,6 l – byder på en værdi, som er bedst i klassen – nemlig 104 g/km.
Den standardmonterede sikkerhedspakke til alle SEAT Toledo-modeller omfatter frontairbags til fører og forsædepassager, sideairbags foran og airbags, der beskytter hoved/overkrop, og er naturligvis tildelt 5 stjerner i den krævende Euro NCAP-test. De endnu mere veludstyrede Reference- og Style-udstyrsvarianter byder på mere udstyr på områderne komfort og design.

Priserne for den nye Toledo starter ved kr. 154.900, og den introduceres sidst i juni.