Få max power ud af din bil med en chiptuning boks

Har du gået og drømt om at kunne få endnu mere power og køreglæde du af din bil? Så kan det være at en chiptuning af din bil er noget for dig.

Der kan være flere grunde til, at man ønsker at få mere kraft ud af sin bil. Det kan være at du ønsker at give din bil et ekstra spark til en sikker overhaling på motorvejen. Det kan også være at du har brug for mere kraft til at trække en trailer eller campingvogn, at du ønsker at forbedre din brændstoføkonomi, eller bare den simple grund at det er sjovere at køre i en bil med mere power. 

Med en chiptuning, kan du tilføje din bil ekstra HK og Nm, som netop er det der giver din bil ekstra ydeevne og kraft. En chiptuning er helt kort fortalt, en modificering bilens standard software. En chiptuning foregår ofte via. bilens ECU – den interne computer i bilen, det vil sige motorstyring. Det er denne som styrer en lang række af din bils parametre. Ved en chiptuning går man ind og omprogrammere nogle af disse parametre, og det er herved at man opnår en forøget motoreffekt. En chiptuning direkte i ECU’en via et OBD-stik skal gøres på værksted, og du skal også forbi et værksted for at få det fjernet igen. Der findes dog en anden smart løsning, hvor du selv kan tune din bil, og styre tuningen hjemmefra – nemlig med en chiptuningsboks.

RaceChip tuning – Den smarte chiptuningsboks 

Med en RaceChip chiptuningsboks kan du nemt og bekvemt selv tune din bil hjemmefra.

RaceChip tuning kaldes også for boks tuning, fordi selve chiptuning af bilen foregår ved at du monterer en tuningsboks eksternt i motorrummet af bilen. Boksen forøger effekten af din motor, ved at ændre på de signaler som går fra motorens forskellige sensorer, og op til motorstyringen.

Fordi en boks altid kan fjernes igen uden at efterlade nogen spor, vil en chiptuningsboks ikke have en negativ indflydelse på din bils garanti. Det er altid lidt forskelligt hvor meget effekt du kan forvente at få ud af en tuningsboks alt efter din bilmodel og modellen af chiptuningsboks du vælger. Med et produkt fra RaceChip produkter, vil du som en tommelfingerregel kunne regne med op til 30 % flere HK og Nm ud af din motors ydeevne. RaceChip tilbyder ydermere op til 2 års motorgaranti efter installationen. 

Et billede, der indeholder forskellig, projektorAutomatisk genereret beskrivelse

3 niveauer af tuning til din bil

Med RaceChip findes der 3 niveauer af tuning du kan vælge mellem alt efter behov. Hvilen tuning der passer bedst til dig, kommer helt an på hvilket behov du har og hvor meget du bruger din bil.

Med S-modellen får du en basistuning, med 5 programmer og ca. 10% brændstof forøgelse.

RS-modellen giver 1 års motorgaranti, 6 tuningsprogrammer og omkring 15% brændstofsforøgelse.

GTS og GTS Black modellen giver dig hele 30% forøgelse af HK, 15% brændstofforøgelse og 2 års motorgaranti. 

Du kan købe RaceChip hos Nardocar.dk. Inde på deres hjemmeside kan du se hvor stor en effekt du kan ca. kan forvente på din bilmodel. Derudover får du altid de bedste priser, og professionel vejledning hvis du har brug for hjælp til dit køb. Hvis du skulle have behov for hjælp til montering af en tuningsboks i din bil, kan du også få hjælp på deres værksted beliggende i Næstved.