Evogue er årets kvindebil

Det burde ikke være nogen overraskelse, at redaktionen altid har betragtet Range Rover som en udpræget mandebil. Men tiderne ændres som bekendt og nu har Evogue-modellen fået prisen som årets kvindebil 2012.

Den prestigefyldte titel ”Women’s World Car of the Year 2012” tildeles Evogue af et internationalt panel bestående af 17 førende kvindelige motorjournalister, der har udpeget Range Rover’s smukke crossover som den ultimative kvindebil.

Kåringen er sket ud fra en række kriterier, der reflekterer krav og behov hos kvindelige bilkøbere, som f.eks. sikkerhed, rummelighed, børnevenlighed og miljømæssige egenskaber samt en række æstetiske elementer som design og udtryk.

Kåringen vækker glæde og stolthed hos British Car Import A/S.

”Udnævnelsen af Evoque til “Women’s World Car of the Year 2012” beviser endnu engang, hvor bredt Range Rover’s innovative crossover når ud. Uanset, om behovet er en stærk familiebil, der kan bidrage til hverdagen med plads og overskud, en bil med masser af attitude til det travle byliv eller en bil til ture i udfordrende terræn, så er Evoque svaret. Den taler med andre ord til alle, der holder af luksuriøst design og kraftoverskud, og som samtidig har brug for fleksibilitet, og her er ikke mindst kvinderne en vigtig målgruppe,” siger Per H. Temmesen, adm. direktør i British Car Import A/S.

”Vi ved, at det i høj grad er kvinderne, der træffer de store økonomiske beslutninger i familierne, også når det gælder bilkøb. Så det er naturligvis afgørende for producenter og forhandlere at kunne leve op til de kvindelige bilkøberes krav og behov. Og det har vi nu fået bevis for, at Range Rover Evoque gør til fulde.”

At kvinderne har taget Evoque’en til deres hjerter, overrasker ikke importøren, som også herhjemme mærker man en stor interesse for luksus-SUV’en blandt de kvindelige bilkøbere.