Er jeg forsikret ved leje af bil i Danmark?

Ny serie sammenligner motorkørsel og poker

Danmark er et kompakt land med et stort netværk af naturskønne veje, der kan tage dig fra Tivoli til den spektakulære havudsigt over Danmarks atlantiske kystlinje. For nylig blev Storebæltsbroen og Øresundsbroen færdiggjort for at forbinde Danmark og Sverige via øerne Sjælland og Fyn. Storebæltsbroen er 11 mi/18 km lang og tog 10 år at færdiggøre.

BILLEJE ALDERSKRAV I DANMARK

For at leje en bil i Danmark skal du være fyldt 21 år (alder kan variere efter bilkategori) og have haft dit kørekort i 1 år. Chauffører under 25 år kan blive pålagt et ung chaufførtillæg. Nogle leverandører har en maksimal aldersgrænse på 80 år. Sikkerhedsseler er obligatoriske. Spædbørnssæder er obligatoriske for børn op til 4 år. Barnesæder er påkrævet til børn i alderen 4 til 6 år.

VEJREGLER

Trafikken kører til højre, og en bil, der blinker med lygterne, indikerer, at den planlægger at passere. Forlygter skal være tændt hele tiden.

BILLEJE FORSIKRING INFORMATION I DANMARK

Biludlejningsforsikring varierer meget, så læs venligst nedenstående oplysninger, inden du foretager din reservation. Reglerne i det land, hvor du lejer bilen, vil være gældende i hele din lejeperiode.

Alle vores priser for biludlejning inkluderer brand- og ansvarsforsikring. Vores inklusive priser giver også kollisions- og tyveridækning med en forhåndskøbsrabat. Du kan vælge at afvise kollisions- og tyveridækning. Hvis du planlægger at drage fordel af dækningen fra dit kreditkort, bedes du kontakte din kortudsteder direkte for at få flere oplysninger. Specifikke forsikringsoplysninger for din reservation vil blive udskrevet på din bekræftelsesvoucher.

Følgende retningslinjer gælder for udlejning, der påbegyndes i Danmark.

Danmark Kørselsinformation NØDVENDIG DÆKNING

Brand- og ansvarsforsikring er obligatorisk og er inkluderet i alle lejemål. Ansvarsforsikring tilbyder 1.900.000 USD til ubegrænset dækning i tilfælde af skade eller skade på personer eller ejendom uden for lejebilen.

VALGFRI DÆKNING

Collision Damage Waiver (CDW) og tyveribeskyttelse er inkluderet i vores inklusive priser med rabat. CDW, hvis det købes ved lejedisken, koster ca. US$11 – US$25 pr. dag. Tyverisikring, hvis den købes ved lejedisken, koster cirka US$4 – US$20 pr. dag. CDW og tyveridækning reducerer selvrisikoen (kundens ansvar) til US$0 – US$765, afhængigt af køretøjstype. Personal Accident Insurance (PAI) er tilgængelig ved lejedisken for ca. US$5 – US$7 pr. dag.

Super CDW kan tilbydes lokalt for at reducere selvrisikoen så lavt som nul.

LEJEBEGRÆNSNINGER I DANMARK

De fleste bilkategorier kan køres overalt i Vesteuropa uden begrænsninger. På grund af forsikringsregler er der restriktioner på kategorier af luksusudlejningsbiler og på rejser i visse lande. Brug venligst et minut på at sikre, at din planlagte rejseplan vil være mulig med den bil, du planlægger at leje.