Dieselmotor til Chevrolet Orlando

I 2011 introducerede Chevrolet den rummelige og fleksible Orlando med 7 siddepladser. Nu er bilen også kommet til Danmark med en stærk 2 liters  dieselmotor med 163 hk.

Udover den kraftige dieselmotor byder denne version på en lang udstyrsliste, ikke mindst automatgear, som gør Chevrolets MPV endnu mere komfortabel.

For trailerfolket oplyser Chevrolet, at dieselbrænderen kan klare 1.500 kg på krogen.

Modellen hedder Orlando 2.0 LT diesel Chicago og lige nu kan man spare 38.000 kroner, så prisen hedder 314.995. Som om det ikke skulle være nok, så byder Chevrolet forhandlerne desuden integreret navigation uden merpris. I klassen for biler med 7 sæder, lyder det som en endog meget agressiv prissætning.

Udstyrsmæssigt er der ikke tale om smalhals. Foruden automatgear og navigation byder specialmodellen op til dans med  16-tommer alufælge, automatisk klima, baksensor, sædevarme, boardcomputer, tågeforlygter, læderrat, el-ruder, ratbetjent radio/CD + 6 højttalere og USB-indgang m. iPod funktion.

På sikkerhedssiden er det værd at bemærke, at Orlando er blandt de sikreste i klassen. I august 2011 blev bilen tildelt de 5 maksimale stjerner i Euro NCAPs officielle sikkerhedstest.